Скандал: Валерия Велева скочи срещу Вип Брадър 2017! (продуцентите са в ступор – виж тук)

Скандал: Валерия Велева скочи срещу Вип Брадър 2017! (продуцентите са в ступор – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Валерия Велева изригна срещу Вип Брадър 2017!

Най-известната и доказана родна журналистка Валерия Велева скочи срещу Вип Брадър 2017 днес. На пръв поглед призивът й е странен, тъй като тя никога не се е вълнувала от подобен род формати и предавания.

Вип Брадър 2017

Валерия Велева бясна, скочи срещу тази отврат, наречена Вип Брадър 2017

Знаем, че Велева се занимава основно с политически, социални и обществени теми, докато риалити или шоу програми като Вип Брадър минават покрай очите й.

Не и днес обаче. Шефката на „Епицентър“ още рано сутринта призова българите да не гледат простотиите от Нови хан. „Бойкотирайте тази отврат Вип Брадър! Не ги гледайте! Съхранете душата си!“, директно апелира Валерия Велева.

А под статуса й моментално заваляха лайкове и коментари на потребители, напълно съгласни с нея. Не е ясно кое е накарало журналистката, която досега се е дистанцирала от подобен род изказвания и заклеймяване на проектите на свои колеги, да избухне така яростно.

Продуцентите на Вип Брадър 2017 обаче са в шок, тъй като са наясно, че сериозен журналист като Валерия има доста повече фенове и поддръжници в социалната мрежа, а и в страната като цяло. Отколкото така наречените „звезди“, влезли в Къщата тази година.

Ако трябва да бъдем честни, то Вип Брадър 2017 приюти само една истинска звезда в лицето на Маргарита Хранова. И може би „половин“ друга в лицето на основоположничката на чалгата Сашка Васева.

Оттам нататък дори самите зрители се чудят кои са тези хора, които щъкат из Къщата. И кое, аджеба, ги направи толкова „известни“, че да получат покана за хиляди левове от екипа на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Скандал: Валерия Велева скочи срещу Вип Брадър 2017! (продуцентите са в ступор – виж тук)”

 1. Икстината е

  сеп. 13. 2017

  Голяма ПРОСТОТИЯ!! е това „предаване“, това „реалити“ – ГОЛЯМ ПОЗОР и за г-жа ХРАНОВА – САМА СИ ПЛЮ НА АВТОРИТЕТА!! А останалите – боклук – до боклук!! НЕКАДЪЛНИ, ПРОСТОВАТИ, НЕГРАМОТНИ И . БЕЗИНТЕРЕСНИ! ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ СЕЛЯНДУРИ ИЗБЯГАЛИ ОТ СЕЛАТА СИ,НО СЕЛСКОТО МНОГО ГОВОРИ ЗА ТЯХ!! Е, КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДАВА КУПИЩА ПАРИ ЗА ПРОСТАКЕНИ И ПРОСТАЦИ? БИЛИ „ЗВЕЗДИ“, АМА В НЯКОЙ ДРУГ ЖИВОТ – ТУК И СЕГА СА НЕГРАМОТНИ И НЕКАДЪРНИ БОКЛУЦИ!! А ПРОДУЦЕНТА ИМ НЕКА СЕ НАПЪВА САМО ДА НЕ ОЖЪЛТИ Г..ЩИТЕ СИ ХА-ХА-ХА ГОЛЯМ СМЯХ, АМА СРАМЕН..

 2. lili.r.petrova@abv.bg

  сеп. 15. 2017

  Hа Хранова-парите ли са й малко или акъла? Гнусна беше в секси костюма,вече не е за показване. Простотии от всякъде.Сашка и тя.Оня,големият любовник,да си затваря ченето,че ще му изпаднат зъбите. Абе,участници,кой ви излъга,че сте Вип? зА КАКВО ще вземете тези хилядарки,когато народа гладува? Няма ли СЕМ?

 3. Мимокмок

  сеп. 17. 2017

  Пълна отврат!Вместо да дадат парите на някое закъсалото семейство,пълнят гушите на тия простаци и простакеси.

Добавете коментар