Болен ли: Виж какво прави „неразположеният“ Иван Ласкин! (затова ли напусна Фермата)

Болен ли: Виж какво прави „неразположеният“ Иван Ласкин! (затова ли напусна Фермата)
4 (80%) 2 votes

Иван Ласкин си тръгна от Фермата и уж трябваше да е в болница!

След големите приказки и обещания, че ще видим нещо невероятно от него във „Фермата“, Иван Ласкин се издъни още на втория епизод. Екранният Васко да Гама от село Рупча влезе във формата с големи заявки за познания на природата и физически сили, но уви.

Иван Ласкин

Иван Ласкин уж е болен, а виси пред компа и се кефи

Той клекна още при първото изпитание. Да не говорим, че влезе в остър конфликт с волейболиста Владо Николов. Който се възмути и не успя да остане безучастен от мързела и спокойствието на актьора.

„Ти защо си влязъл тук?! Да работиш и да се състезаваш, или да пиеш, ядеш и лежиш по цял ден“, избухна иначе културният и спокоен Владо Николов още в самото начало.

Както вече знаем, Иван Ласкин беше освободен от формата поради здравословни проблеми. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов сериозно се притесниха да не му стане нещо в предаването. И набързо му духнаха под опашката.

Уж, за да го заведат на преглед и да остане под лекарско наблюдение. „Може да се е обезводнил, може да има проблеми с кръвното налягане. А и го ужили оса“, обясняваше след това Андрей Арнаудов.

Вместо да лежи в клиниката за наблюдение обаче, „болният“ мъж на Алекс Сърчаджиева най-спокойно си гледа кефа пред компютъра. Без да го е еня, че хиляди хора ще видят, той поства любовни обяснения към половинката си и видеа с щерка си София.

На които, ухилен до ушите, готви риба и се кани да си спретне чудно пиршество – я с приятели, я със семейството. Тепърва предстои да видим ще се върне ли изобщо Ласкин във формата. Или геройството му беше дотук, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар