Взрив! Александра Богданска ще разбие и тази любов, вижте коя красавица й скочи

Взрив! Александра Богданска ще разбие и тази любов, вижте коя красавица й скочи
5 (100%) 1 vote

Палавата Александра Богданска се забърка в любовен триъгълник на първия ден във ВИП Брадър.

Очаквано за Сезона на любовта, съквартирантите ще бъдат подложени на редица горещи изпитания и интриги. А в центъра на първата вече е Александра Богданска. След като си призна за изневярвата с чужденец, тя се присламчи към Тото и започна да му хвърля влюбени погледи, узна kliuki.bg. 

Мнозина веднага заподозряха, че красавицата просто иска да дразни Петканов, сваляйки се на друг. Въпреки че не тя е тази, която има да си връща. Други път заподозряха таен заговор на Александра Богданска с цел да стигне до финала. Все пак, ако завърти авантюра с Тото, това ще стане хит и продуцентите ще я заобичат още повече.

Но в случая има две подробности, които остават малко на заден план. Александра Богданска изневери на Лудия репортер с италианеца Макс. Двамата все още имат връзка, а тя не пуска ръката на Тото и му пуска горещи погледи. За шавливия й нрав се носят митове и легенди, а сега го демонстрира в целия му блясък.

Не малко й се чудят на акъла как си позволяла подобни сцени при условие, че гаджето й сигурно следи участието й. Най-много да излезе сингъл от риалитито. Такъв вариант има и за обекта на нейния изненадващ интерес във ВИП Брадър – Тото.

Въпреки че бе представен като желан мъж и плейбой, рапърът всъщност се сериозно обвързан с красива девойка. Тя се казва Яна и двамата живеят заедно от няколко години. Май дори са и сгодени. Дали Тото се е съгласил да участва с нейно разрешение, не е ясно. Но надали влюбените са очаквали шавливата Александра Богданска да се набута във връзката им! От този факт Яна не е никак доволна, и с право…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар