Сори, мацки: Чаровният Димо Алексиев показа приятелката си! (Анджела завъртя главата на д-р Генадиев)

Сори, мацки: Чаровният Димо Алексиев показа приятелката си! (Анджела завъртя главата на д-р Генадиев)
Гласувайте за статията

Димо Алексиев е влюбен в Анжела, с която са заедно от две години!

Вече цели две години – толкова са заедно Димо Алексиев и арменката Анжела, която се занимава с фотография. Екранният д-р Генадиев от сериала „Откраднат живот“ упорито криеше жената до себе си, тъй като мрази да е в полезрението на медиите.

Димо Алексиев

Димо Алексиев лудна от любов по приятелката си Анжела. Разведе се със съпругата си заради нея, а виж колко хубава е Анна

 

Е, преди дни той и Анжела бяха спипани заедно в една бензиностанция, откъдето отнасяха голям куфар. Предполага се, че двамата са участвали в томбола със събиране на точки и куфарът им е наградата.

Както и да е. Димо Алексиев и Анжела са заедно вече доста време. Нещо повече – заради любовта си към нея той се раздели със съпругата си Анна Топалова, от която има сладка дъщеричка Лора. В момента Лора се разбирала повече от прекрасно с Анжела, което още повече радвало актьора.

Припомняме, че Димо Алексиев дълго време преследвал Ани, която му била състудентка в НАТФИЗ. Накрая успял да я спечели и двамата се ожениха. Появата на малката им дъщеря беше най-хубавият момент в живота им.

И си остава такъв, въпреки че любовта им вече се е превърнала в добро приятелство и всеки е поел по пътя си. „Да, не съм женен и затова си е моя работа с кого и къде ходя, както и какво правя. С бившата ми жена сме в чудесни творчески и колегиални отношения и няма да кажа и дума повече“, коментира Димо Алексиев.

Ето го Димо заедно с любимата си Анджела

 

Анжела ли е по-красива според вас, или Ани – горе на снимката

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сори, мацки: Чаровният Димо Алексиев показа приятелката си! (Анджела завъртя главата на д-р Генадиев)”

  1. Maria

    сеп. 19. 2017

    Napravo me ybihte s tozi komentar „Kpia e po-krasiva? :)) Abe kakvo zna4enie ima koia e po-krasiva vajnoto e aktiora koia pove4e haresva i s koia iska da jivee. Ina4e toi e strahoten i kato artist i kato muj 😉

Добавете коментар