Бомба: Венета Кръстева разкри голямата лъжа на Енджи Касабие! (направи я за смях)

Бомба: Венета Кръстева разкри голямата лъжа на Енджи Касабие! (направи я за смях)
Гласувайте за статията

Диетоложката Енджи Касабие беше уличена в лъжа от Мис Вселена България!

Мис Свят и Мис Вселена България Венета Кръстева изобличи голямата лъжа на диетоложката Енджи Касабие. Обявената за най-красивата в Къщата на Вип Брадър 2017 ливанка май е поспестила доста голяма част от истината за себе си. И най-вече за брака си.

Енджи Касабие

Енджи Касабие доста послъгва относно съпруга си, беше изобличена

Оказа се, че Венета Кръстева яко се е подразнила от непрекъснатото повтаряне на Енджи Касабие, че се била омъжила за Мистър Ливан и Мистър Свят Рабих ел Зейн.

Истината е, че въпросният е бил обявен за най-красив – да. Но не в света или в галактиката, а чисто и просто в самия Ливан, при това преди цели три години.

„По-добре да спре да говори такива глупости, че не й прилича. Жалко е, дори не е смешно. Ако пусна запис с думите й в централата на Мистър Свят, ще трябва да им плаща петцифрена глоба за измамата“, разкри Венета Кръстева.

Ще попитате коя пък е тая Кръстева, че да знае кой каква титла носи. Да, въпросът е уместен, а отговорът категоричен. Венета Кръстева вече от доста години държи правата за Мистър Свят България. Така че е съвсем разбираемо да разполага с цялата информация относно престижния конкурс.

Кръстева е убедена, че може да направи големи проблеми на Енджи Касабие, само че нямала намерение да се занимава с нея.

Все пак тя не спести препоръките си към всички публични личности да внимават какво говорят в медийното пространство, тъй като често пъти това може да им донесе само негативи. И то големи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Венета Кръстева разкри голямата лъжа на Енджи Касабие! (направи я за смях)”

  1. sasko

    сеп. 19. 2017

    veneta ne moze da i stapi na malkija prast zavizda i

Добавете коментар