Орхан Мурад и жена му: Сузанита пуши пред нас! Тя е много добро дете (още подробности)

Орхан Мурад и жена му: Сузанита пуши пред нас! Тя е много добро дете (още подробности)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад и жена му Шенай Мурад шашнаха всички с думите си за Сузанита!

14-годишната Сузанита тръгна на училище. А родителите й Орхан Мурад и Шенай Мурад счетоха за необходимо да се появят отново в телевизионен ефир, за да обяснят на цяла България какво добро дете е тя. Нищо, че пушила цигари пред тях. Ето какво казаха двамата днес:

Сузанита

Родителите на Сузанита ошашавиха

„Сузанита е продукт. Тя е продукт на последните години, в които се слуша по-лека музика. Не виждаме нищо скандално в клиповете й. В първия клип е по едно боди. Не показва абсолютно нищо.

Във втория клип тя е гостенка. Този клип е продукт на Андреа. Притеснихме се малко от сцените там, но ние си гледаме Сузанита. За средния пръст го обяснихме няколко пъти. Тя показва среден пръст на Дявола, на лошото, на злобата.

В семейството нямаме никакъв проблем с нея. Тя е много добра. Жълтите журналисти трябва да спрат с измислиците. С някои от тях ще се срещнем в съда. Сузанита нито участва в реалити, нито има силикон.

В момента е на училище, разбира се. Тя е много добре дете. Какви са тия джойнтове, какви са тия бири, които е пиела по участие? Пълни измислици. Сузанита ходи по участие, но ние винаги сме с нея. Така ще е докато навърши 18 години.

Тя пуши пред нас. Всички деца пушат, но родителите им не знаят. Тя запали цигара преди година и ни каза. Едно дете не трябва да остава неразбрано. Ние сме плътно до нея и с нея. Възпитаваме я много добре“, категорични са родителите на Сузи Мурад.

Няма да коментираме отзивите на потребителите в мрежата, тях и сами може да ги видите. Или да предположите за каква лавина от коментари става дума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар