Емилия тотално рухна след раздялата с Коко, вижте докъде се докара!

Емилия тотално рухна след раздялата с Коко, вижте докъде се докара!
Гласувайте за статията

Въпреки че се прави на щастлива, Емилия не се чувства никак добре след раздялата с Коко.

В последните месеци Емилия не спира да изненадва. Преди месец-два тя сподели, че с Динев са сложили край на дългогодишната си любов. Певицата остана сама с пеленаче на ръце, но зиведнъж заблестя пременена и освежена. Тази промяна към добро, обаче, бе моментно явление, от което вече няма и помен, научи kliuki.bg.

Емилия живее в стрес

Емилия живее в стрес

При завръщането си на сцената Емилия шашна с натрупаните по време на бременността килограми. Тогава набързо се мотивира да влезе във форма и успя да го постигне за няколко месеца. И както се фукаше със стройна снага, така неусетно певицата пак се ошишка и не изглежда никак добре е тесни дрехи. Този път причината отново е ясна – стресът покрай раздялата с Коко.

На певицата й се налага да лавира между работата и двете си деца, което не е никак лесно. Сега тя работи десет дни и десет почива. Заради многото отказани ангажименти с цел да е близо до бебе Мира, приходите на Емилия драстично да намалели. А и Динев не е особено щедър, откакто не са заедно. Така несигурността и притесненията си казаха думата и килограмите се трупат един след друг.

Изпълнителката на „Калифорния“ се старае да редуцира възможно най-много разходите си, за да има повече за децата. Затова тя се облича с дрехи на аванта, рекламирайки различни марки. Но и те сега не й стоят много добре… Не добре изглежда Емилия и със собственоръчно направените прически. Ще трябва, обаче, да й простим, защото е в името на най-скъпото й!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар