Диана Любенова крие срамно минало: С тези напъни станала водеща! (Подробности)

Диана Любенова крие срамно минало: С тези напъни станала водеща! (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Диана Любенова крие срамно минало

Диана Любенова е сред красивите и разпознаваеми лица в БНТ. Но водещата крие прелюбопитни факти от миналото си. Едва 16-годишна, родената във Видин хубавица се явява на конкурс за красота.

И става Мис Видин. Пред далечната 1988 година тя сваля „дрехи и задръжки” и успява. С нахакано поведение и доста изрязан бански.

Останалати участнички дори не я поздравяват за победата. Това обаче не й пречи да драпа към върха и славата. Според клюките в града по това време Диана Любенова си уредила мечтаната корона обаче с връзките с известни възрастни господа.

Диана Любенова

Диана Любенова още от малка знае какво да прави

Чрез тези любовници амбициозната бъдеща тв звезда успява да изкачи първото стъпало на славата. Което не остава последното в кариерата си. Но днес водещата предпочита да не говори за този етап от миналото си. Въпреки че това не е единствения й срамен случай в биографията й.

Няколко години по-късно тя си снима гола пред Президентството. За реклама на „Секс игри, ах”. Диана Любенова захвърля дрехи и когато се снима пред шивашки цех. А преди дванадесет години организира и голо шествие по Витошка.

Определено водещата има такива склонности. Или пък от край време е разбрала едно, че голотата продава, пише Ретро.

Днес Диана Любенова е малко по-уравновесена. И не се съблича толкова често и показно. Но с годините се е превърнала в най-върлата последователка на пластичната хирургия. Тя държи още един рекорд.

Цели дванадесет часа ляга под хирургическия нож, за да промени фейса си. Рекорд, който малко нейни колежки имат смелостта да повторят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар