Сашка Васева изригна: Пак се надупихме на арабите! (Сълзи и сополи потопиха ВИП Брадър)

Сашка Васева изригна: Пак се надупихме на арабите! (Сълзи и сополи потопиха ВИП Брадър)
Гласувайте за статията

Сашка Васева подпали яростно във ВИП Брадър

Сашка Васева изригна заради конкурса за красота във ВИП Брадър. Големият брат организира надпреварата. Конкурсът „Мис ВИП Брадър” донесе много сълзи и сополи на участничките. Дамите взеха присърце съревнованието. Особено притеснена бе Сашка Васева.

Сашка Васева

Сашка Васева изригна срещу победителката

Дупнишката Мадона изплака, че няма бански. Но пък атрактивният водещ Алфредо Торес я упокои, че и „бельото е като бански костюм”. Останалите дами не приеха толкова равнодушно тази констатация. Но оставиха всичко в ръцете на „безпристрастното жури”. В него влизат шеф Петров, врага му, журналиста Антон Стефанов, музиканта Дани Милев и плевенския бизнесмен Цуни.

Преди крайният резултат диетоложката Енджи Касабие коментира, че миската е само една и тя е Алекс Богданска. Само че изненадата бе огромна. Заради резултатите.Освен красотата, журито изпробва и интелигентността на участничките.

Първото място единодушно бе присъдено на ливанската докторка Енджи Касабие.Нейни подгласнички останаха поп фолк дивата Мария и манекенката Алекс Богданска.

Класирането предизвика нови, отрицателни емоции у плеймейтката Джулиана Гани. Тунингованата миска избухна в сълзи, че не е взела нито едно призово место в класацията.

„Таково нещо ми се случва за първи път, да не спечеля на конкурс. Това е позор пред цяла България”, избухна в сълзи Джулиана Гани.И потърси утеха в прегръдките на Антон Стефанов.

„Ти си най-красивата. Какво да кажа аз, че ме унижиха и нарекоха мишок пред цялата нация. Знаеш, че наградите са като хемароидите-всеки задник ги има!”, изцепи се журналиста.
Сашка Васева също не остана доволна, че не оцениха прелестите й.

„Защо е това чуждопоклонничество? Защо не избрахме българка, а ливанка? Пак се нагъзихме на арабите!”, не спря да хохоти чалга иконата. И през цялото време ядовито стрелкаше Енджи Касабие, като нон-стоп се заяждаше с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар