Юлиан Вергов в „Откраднат живот”: Превърна се в истински хит! (Взриви социалните мрежи)

Юлиан Вергов в „Откраднат живот”: Превърна се в истински хит! (Взриви социалните мрежи)
Гласувайте за статията

Юлиан Вергов разби всички класации в „Откраднат живот”

Юлиан Вергов подлуди фенките на лекарската сага. Блондинът за отрицателно време се превърна в любимец на публиката. Героят му стана истински хит в „Откраднат живот”. На този етап неговия екранен образ не е особено положителен.

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов обра само овации в „Откраднат живот“

Нито е отрицателен. Той е нещо средно между Индиана Джоунс и Спайдермен. Блянът за стотици фенки пораздвижи колелцата на позациклилата сапунка.

Досега драмата се въртеше около проблемите и неуредиците на семейство Генадиеви. Присъствието на Юлиан Вергов е като нежен и приятен полъх на морски бриз. Поне донесе свеж въздух.

След смъртта на професор Генадиев и провалената сватба на д-р Генадиев-младши и Наталия, нещата забуксуваха. Но влизането на Юлиан Вергов в болницата не остави никой равнодушен или индиферентен.

Героят на Вергов е новият директор на болница „Св. Кирил”. Секси актьорът се появи с гръм и трясък в клиниката и така подейства и на останалите колеги в болничното заведение. Доцентът се връща от Германия. И държи в болницата да има повече професионални отношения, отколкото чисто приятелски.

Първите отзиви на зрителите за играта на Юлиан Вергов са много положителни.

„Това е сериалът с най-гениалните сценаристи. Защото са заложили на динамиката. А и новото винаги хваща вниманието. Определено знаят какво искаме ние, зрителите и ни го дават”, гласят коментарите на онлайн потребителите.

„Много се изкефих, че Юлиан Вергов се появи с гръм и трясък”, написа в социалната мрежа друга фенка на „Откраднат живот”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Юлиан Вергов в „Откраднат живот”: Превърна се в истински хит! (Взриви социалните мрежи)”

  1. НиЛо

    сеп. 22. 2017

    Този сериал ми прави впечатление,че става все по-нещастен-в него няма никаква щастлива двойка-много се зарадвах на Калин и Наталия,а ето че и те се разделиха,д-р Мазов и Хинова също не мога да имат дете, д-р Стилянова се заигра отново с доц.Захариев с надежда той да стане главен доктор на болницата,но не се получи и гледам ,че му се разправя ,майката на Наталия уж има любов с Врабчев,който изглажда да е влюбен в нея,но и там не върви-въобще сценаристите поне запазете Наталия и Калин да са щастливи

Добавете коментар