Александра Богданска излиза от сценария: Този път тя разкарва Петканов!

Александра Богданска излиза от сценария: Този път тя разкарва Петканов!
Гласувайте за статията

Александра Богданска не може да повярва на това, което научи!

Цяла година Александра Богданска се измъчваше от чувство за вина, че е изневерила на Даниел Петканов, без да знае, че той й е кръшкал също по време на връзката им. Манекенката едва сега, във „ВИП Брадър“ узна, научи Kliuki.bg.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Дойде часът и на Александра Богданска

Както вече писахме, Алекс и Дани отдавна са се сдобрили и отново са двойка. Това, което разиграват в Къщата, е жив театър.

Наученото по време на „Биг Брадър търси талант“ обаче е напът да ги раздели отново. Красавицата най-вероятно ще скъса с журналиста.

Близки до нея разкриват, че тя не прощавала изневярата. Въпреки че самата тя измени на гаджето си, когато става въпрос за обратната ситуация, била безкомпромисна.

Това е и причината Даниел Петканов никога да не е разкривал на Александра Богданска, че й е кръшнал. Той не искал да я изгуби, докато двамата били заедно.

Приятелите на Алекс са категорични, че тя няма да прости подобно деяние. Очаква се извън Къщата всичко да си дойде на мястото.

Заради новото разкритие, и сценарият на Брадъра отива по дяволите. Надали Богданска ще се сдобри с Лудия репортер в Къщата, както е планът. По всяка вероятност тя вече мислено е скъсала с него за втори път.

Вече много от зрителите се чудят с какви очи Дани е опозорил по такъв начин Алекс, при положение че е направил същото като нея. Това остава загадка.

Двамата обаче преди месеци са се сдобрили и решили да изчакат „ВИП Брадър“, за да го обявят. Така със сигурност ще си направят реклама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Александра Богданска излиза от сценария: Този път тя разкарва Петканов!”

  1. az

    сеп. 22. 2017

    Ne znam kogo go intersuvat teq skapani bokluci!!!

  2. НиЛо

    сеп. 22. 2017

    Преди време чух изказването на един мъж,който беше много влюбен в съпугата си,но преспа с друга-та той каза“как не разбраха тия жени ,че любовта и секса са различно нещо“-един вид любовта си е любов ,а секса е нещо като спорт-само,че мили мъже ако същата сентенция се каже от жена бихте реагирали много различно-не разбирам защо

Добавете коментар