Дженифър Лопес и Алекс Родригез – щастливи заедно

Дженифър Лопес и Алекс Родригез – щастливи заедно
Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригез – щастливи заедно, една звездна двойка, която не спира да демонстрира любов и отдаденост. Огромната поредица от фотоси на грейналите от щастие Алекс и Джен ни карат да мислим, че този страстен флирт може би е начало на нещо по-сериозно.

Джен е вече на 47, а Алекс е малко по-млад и играе професионално бейзбол. Имат доста общо, няколко връзки с известни хора, две деца, разводи, латиноамерикански произход и очевидно е, че доста се привличат, както пишат и в сп. „ЕВА“.

След връзката си с Каспър Смарт, Латино дивата преживя кратка афера с колегата си Дрейк, но от тази връзка не се получи нищо сериозно, може би и заради разликата им в годините.

Алекс от друга страна има славата на женкар, има две дъщери и няколко връзки с доста известни дами зад гърба си. Сега изглежда сериозно увлечен по Джей Ло, коментират приближените им.

Любовта на известните

Те прекарвам доста време заедно, запознават децата си и изглеждат като едно голямо, щастливо модерно семейство, а Джен е влюбена като момиче. Тя отдавна не е била толкова привлечена, добавят близките й.

Ние от изданието „Клюки.БГ“ също следим връзките на звездите и се надяваме, че скоро тази латино двойка ще направи още по-сериозни крачки – годеж, може би. Джей Ло е невероятен артист и нейните 47 години са невъзможно да й бъдат дадени, желаем й щастие и още много хитове за в бъдеще, добавяме и ние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар