Скандално: Даниел Златков е на левия бряг? Азис е сред мъжете в живота му

Скандално: Даниел Златков е на левия бряг? Азис е сред мъжете в живота му
4.5 (90%) 2 votes

Даниел Златков си пада по мъже, твърдят съотборниците му!

Нашият Роналдо крие много тайни в себе си. Че е от цигански произход, явно не е единственото, което Даниел Златков не иска да се знае за него.

Даниел Златков

Даниел Златков харесва мъже, а семейството му е за параван, твърдят запознати

Доста от играчите, с които той е играл, твърдят, че истинското увлечение на Дани всъщност е мъжката любов. Затова криел всичките си връзки и досега не се е появявал с много жени пред обществото, пише в. „Таблоид“.

Според печатното издание, Даниел Златков започнал да се увлича по мъжете още в юношеска възраст. Първият му бил преподавател в Югозападния университет в Благоевград.

По онова време Дани ритал в „Пирин“. Когато започнала връзката му с въпросния по-възрастен мъж, родителите му изпаднали в паника и побързали да го изкарат от Благоевград.

Така футболистът се озовал в Перник, където започнал да рита за местния „Миньор“. Мъжките страсти у него обаче не секнали.

Преди време Даниел Златков се прояви и в шоубизнеса, когато взе участие във видеоклип на Азис. Говори се, че между двамата е имало нещо повече и затова певецът го взел в своя проект.

Днес българският Роналдо е женен и има две деца. Не се знае дали жена му знае за тъмното му минало, но е слабо вероятно.

Във футболните среди му се присмивали, че в желанието си да прилича на Кристиано Роналдо Даниел Златков взел и бисексуалността му. Както е известно, португалският голмайстор отдавна е спряган за подобни мъжки авантюри.

Външният вид на Дани изцяло подкрепя тази теза. Той е с оскубани вежди, изрядно епилирано тяло и дори понякога си слага лек грим, както и лак за нокти.

Дали е метросексуален или нещо друго, ще се разбере скоро. Всеки, който влезе във „ВИП Брадър“, излиза с разкрита самоличност. Даниел Златков едва ли ще направи изключение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандално: Даниел Златков е на левия бряг? Азис е сред мъжете в живота му”

  1. mitko

    сеп. 24. 2017

    DO pisalia statijta .CIGANNIN SI TI . Ela v s. Mikrevo OBHTINA Strumiani ipopitai za roda my rod s nad 300 godihna istoria

  2. гоцев педала

    окт. 07. 2017

    Митко естествено че Даниел е циганин, което не е от голямо значение ако е свестен, а това че родът мъ е със 300 год. история говори че са имигрирали от Индия във само начало

Добавете коментар