Не пак! Христина Витанова съсипана, и Лазгин й изневери (Вижте защо се разделиха)

Не пак! Христина Витанова съсипана, и Лазгин й изневери (Вижте защо се разделиха)
Гласувайте за статията

Гимнастичката Христина Витанова за пореден път опита горчилката на любовта.

Само до преди месец-два широко се дискутираше дали Христина Витанова не е бременна от актуалния си любим Лазгин Маджид. А сега най-актуалната клюка около не е свързана с промяна в любовния й статус! Красавицата отново е сингъл, а вината й е, че пак си е намерила мъж, който обича да кръшка, научи kliuki.bg.

Христина Витанова пак не случи на мъж

Христина Витанова пак не случи на мъж

Христина Витанова стана известна като бившата голяма любов на Благой Георгиев и майка на две от децата му. Въпреки че бяха дълго години заедно, футболистът така и не се реши да мине под венчилото с гимнастичката. Вместо това, без да му мигне окото, най-безцеремонно й изневеряваше по път и над път.

Докато той градеше семейния си живот с Есмер Омерова, бившата му сякаш намери щастието в живота в лицето на мастития бизнесмен Лазгин Маджид. Двамата първо си играеха на котка и мишка с медиите, но след това спряха да крият чувствата си. И така до мига, в който те се изпариха безследно!

Раздялата между светската двойка дошла след като Христина Витанова хванала милионера на калъп с друга жена. Очаквано, последвал жесток скандал. Омерзената красавица напуснала тузарския дом на Лазгин. Той сякаш не се трогнал особено от развоя на събитията. Дори напротив – скъсал всякакви връзки с бившата си.

Още от началото на връзката им се говори, че гимнастичката не се е отказала от вредния си навик да задушава мъжа до себе си с ревност и внимание. Като мъж на място, с успешен бизнес и неограничени възможности, Лазгин очаквано не би позволи на една жена да контролира живота му. Още повече когато не му е съпруга и нямат дете, пише hotarena.net.

Така Христина Витанова май сама се нацакала и изпуснала звездния си шанс да стане милионерска жена. Сега като утеха й се явява близката й дружка Алисия, която също има горчив опит с мъжете. За тяхно съжаление, двете гледат грешките само на бившите си половинки, но не и своите собствени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не пак! Христина Витанова съсипана, и Лазгин й изневери (Вижте защо се разделиха)”

  1. Браво ако е вярно

    окт. 10. 2017

    Значи в момичето има някаква чест и достойнство. Браво. Щастие с пари не се купува. За беда такива като нея налитат на паричковци, у които нравствените качества са на ниско ниво.

Добавете коментар