Нали много я обичаше: Защо Даниел Петканов посече Алекс по този начин?! (виж какво й заяви)

Нали много я обичаше: Защо Даниел Петканов посече Алекс по този начин?! (виж какво й заяви)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов поряза крилете на Алекс Богданска!

Броени дни след новото начало на връзката им, когато всичко трябваше да е фойерверки и симфонии, Даниел Петканов посече Алекс Богданска. Нарочно или не, Лудия репортер направи това, което би наранило всяка нормална жена.

Даниел Петканов

Даниел Петканов каза това, което никоя нормална жена не би му простила

Става дума за момента, в който Енджи Касабие подари прекрасен пръстен на Александра Богданска. И обясни, че това е годежен пръстен, с който я обрича на щастие и любов с Дани.

Минути по-късно диетоложката събра ръцете на двамата и ги „венча“ наужким. Когато Даниел Петканов и Алекс Богданска отново се озоваха сами в леглото обаче и тя радостно разглеждаше бижуто на пръста си, той бързо я свали на земята.

Превъзбудена от случилото се, Алекс го попита дали иска да се оженят, направо в Къщата. И дали си представя да бъде женен за нея. Тогава точно Даниел Петканов изстреля: „Не. Честно казано изобщо не си представям такова нещо“.

Думите му шашнаха много от зрителките на формата, които се заклеха, че след това изказване Дани им е паднал в очите. И са убедени, че цялото това повторно събиране е просто един сценарий на шоуто.

„Нали е много влюбен, нали не можеше без нея?! Кой мъж тогава няма да иска да е семейство с любимата си или тя да му роди деца. А Даниел се държа така, сякаш целувките и прегръдките му с Алекс са просто нещо временно, за забавление“, коментират потребители в мрежата.

Каква всъщност е истината и как ще се развият нещата помежду им, тепърва предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар