Прокоба във ВИП Брадър! Съквартирантите в шок, че това наистина се случва

Прокоба във ВИП Брадър! Съквартирантите в шок, че това наистина се случва
4.5 (90%) 2 votes

В къщата на ВИП Брадър се случва нещо странно, което успя да филмира съквартирантите.

Докато вниманието на зрителите е насочено към скандалите, интригите и любовните драми в Къщата, участниците във ВИП Брадър са заети да разнищват и други, не по малко интересни въпроси. Оказва се, че те са забелязали една странна и леко зловеща закономерност, научи kliuki.bg.

Мистерия или просто съвпадение във ВИП Брадър?

Мистерия или просто съвпадение във ВИП Брадър?

Съквартирантите са убедени, че над спалното помещение тегне черна прокоба. Тя е свързана с леглото с фаталния номер 13. С наближаването на петък 13-и, подозренията им, че нещо не е наред, се е засилило. Потвърждение, че над спалнята с този номер има някаква черна необяснима сила е дошло и с поредните елиминации.

Оказва се, че първи на леглото с този номер са се настанили близначките Алекс и Влади. Скоро след това те се оказаха първите изгонени от ВИП Брадър. След напускането им, музикантът Дани Милев реши да се шири сам и превзе леглото им. А дни по-късно се прибра да спи в своята спалня, защото бе събрал най-малка зрителска подкрепа.

Не се споменава дали и Антон Стефанов е използвал фаталната спалня, но и него вече го няма. Затова никой от съквартирантите не искал да смени леглото си с това с номер 13. Единственият смелчага се оказал Даниел Петканов. Лудия репортер сам разкри, че всички, които са ползвали спалнята, са напуснали, пише pik.bg.

А след това сам се настани на нея, защото не вярва в подобни прокоби, закономерности и фаталности. Шансът му да бъде номиниран и елиминиран засега изглежда минимален и надали смяната на леглото ще повлияе на този факт. Считан за един от фаворитите във ВИП Брадър, Петканов се надсмя на конспиративните теории на съквартирантите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар