Срамота! Ваня Щерева си плю на принципите с ВИП Брадър (Вижте какво я принуди)

Срамота! Ваня Щерева си плю на принципите с ВИП Брадър (Вижте какво я принуди)
Гласувайте за статията

Ваня Щерева си прилича с мнозина брадъри по причината за участие в шоуто.

Вероятно мнозина се чудят какво точно прави Ваня Щерева. Интелектуалката от години се подвизава като писател и сценарист. Но, оказва се, никое от много й занимание не е толкова доходоносно, колкото да бездейства във ВИП Брадър и да участва в интриги, узна kliuki.bg.

Ваня Щерева е в безизходица

Ваня Щерева е в безизходица

Ваня Щерева, подобно на много от съквартирантите, е склонила да участва от безизходица. Финансов недоимък принудил писателката да се слее с компания, в която някак винаги изглежда различна. Но пък си приличат по това, че имат големи борчове за погасяване в хонорара!

Сценаристката, която си падна по доста по-младия Тото, дори е била осъдена от Топлофикация за неплатени сметки. А сега трябва да връща крупна сума заедно с лихви и такси. Тя няма постоянни доходи и разчита на хонорари. Те явно не са достатъчни и редовни, за да може да бъде изряден платец към дружествата.

И така Ваня Щерева е била принудена от обстоятелствата да се навие да участва в риалити сеира. Само сега вътре е на тръни да не би от парното да й запорират сметката с хонорара и да не види и стотинка от него. И без това голяма част ще отиде за погасяване на задължение. Такива писателката има и към ЧЕЗ, които заплашват да я оставят на тъмно, пише retro.bg.

Въпреки че доста често изпадна в неприятни ситуации и постоянно се занимава с битовизми, Ваня Щерева не иска и да чуе да се захване с постоянна работа. Сякаш не й пука, че едва свърва двата края и като нищо ще остане на тъмно и студено! Гаджето й също е сценарист, но засега се препитава само с хонорара от „Мастър Шеф“, който бързо свършва.

Преди години Ваня Щерева отново бе част от риалитото, но като сценарист. Тогава тя успя да се изпокара с Нико Тупарев. Обвини го, че е заимствал заглавието на сезона „Образцов дом“ от това на нейна книга. Тогава се закани повече да не се занимава с него, но сметките я принудиха да плюе на принципите си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар