Любопитно за всички фенове на „Приятели“: Ето как Гюнтер получава ролята си!

Любопитно за всички фенове на „Приятели“: Ето как Гюнтер получава ролята си!
Гласувайте за статията

Гюнтер от „Приятели“ може да не е един от шестимата любимци на публиката, но остана в историята на сериала!

Любопитните подробности за „Приятели“ продължават да изникват една след друга. Този сериал остави толкова много щастливи спомени у зрителите, че днес все още е актуален.

Гюнтер от Приятели

Гюнтер остави своята следа в „Приятели“

Шестима бяха главните герои в него. Всички ги знаем, всички ги обичаме и живеем все още с тях.

Един от второстепенните герои обаче остави своята следа в култовия американски ситком. Това е барманът Гюнтер, който управляваше кафенето „Сентръл Пърк“.

Именно в това заведение се провеждаха толкова много разговори между приятелите. Там са се случили някои от най-смешните моменти в сериала.

Интересен факт е, че Гюнтер е имал огромен шанс с попадането в сериала. Той се е явил на кастинг с още много актьори, но е спечелил само защото единствен е знаел как да борави с кафе машина, научи Kliuki.bg.

Мъжът с коса, по-светла от слънцето, както го нарече Рейчъл в един епизод, е в „Приятели“ от самото му начало, но първата му реплика идва едва в средата на втория сезон.

Тази роля, макар и неглавна, променя живота на Джеймс Майкъл Тайлър. Той твърди, че феновете до такава степен са били вглъбени в сериала, че са възприемали всичко за част от реалния живот.

Така например помним, че Гюнтер беше този, който каза на Рейчъл за изневярата на Рос. Това доведе до скъсването им.

„Веднъж една жена ме видя на улицата и се провикна „Гюнтер, как можа да кажеш на Рейчъл?“. Хората не различаваха сериала от действителността.“ – споделя Джеймс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар