Кой оплоди Алекс Раева? Певицата е във втория месец

Кой оплоди Алекс Раева? Певицата е във втория месец
Гласувайте за статията

Алекс Раева се радва на бъдещото си майчинство, но големият въпрос е кой е бащата!

Алекс Раева няма сериозна връзка от поне година, че и повече, но въпреки това забременя. Певицата в момента е във втория месец, но не желае да го раздухва много, за да не урочаса нещата.

Алекс Раева

Алекс Раева се радва на своята бременност, но от кого е бебето?

Откакто се раздели с диджей Дончо, не сме видели Александра с мъж до нея. Знаеше се, че излиза с един човек в последно време, но нещата помежду им не изглеждаха сериозни.

Освен това се говори, че въпросният човек бил твърдо против да имат общо дете, защото вече имал свое поколение от брака си, който се е разпаднал. Затова не изглежда никак сигурно бебето на Алекс Раева да е от него.

Според слуховете, водещата на „Х Фактор“ се е оплодила инвитро. Тя отишла в болница, платила солидно и извършила процедурата със семе от случаен мъж.

Ако това излезе вярно, то значи със сигурност певицата ще бъде самотна майка. Няма как това да не й тежи за в бъдеще, но пак е за предпочитане пред опасността да остане сама на стари години.

Точно към това беше тръгнала Алекс Раева. Миналия месец закова 37 г. и вече е ясно, че трябва да стане майка час по-скоро.

Красавицата опита неведнъж инвитро с Дончо, но нещата все се проваляха. Накрая двамата се разделиха, но може би тя не се е отказала от процедурите.

Бременността й още е в твърде ранен стадий и затова със сигурност ще довърши сезона на „Х Фактор“. След това вече ще трябва да си почине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кой оплоди Алекс Раева? Певицата е във втория месец”

  1. 777

    окт. 21. 2017

    Ще се опложда от кой си иска, нейно си е тялото!

Добавете коментар