Ани Салич довърши Бранко: Децата им не искат и да чуват за него! (ето какво остана от голямата любов)

Ани Салич довърши Бранко: Децата им не искат и да чуват за него! (ето какво остана от голямата любов)
Гласувайте за статията

Ани Салич срина със земята бившия си съпруг Бранко Салич!

Водещата Ани Салич вече е официално разведена жена. От дългогодишния й брак и огромна любов към Бранко Салич не остана и следа. И с пълно право, като се има предвид, че вина за края на брака им има сърбинът. Който години наред не спря да си вее байрака и да слага рога на новинарката.

Ани Салич

Ани Салич тропна с крак, връщане назад няма. Смаза Бранко

Именно това била и причината не само Ани да се разведе с него, но и децата им Лазар и Хана да не искат да го виждат. Близки до Ани Салич разкриха пред вестник „Ретро“, че наследниците на Бранко го обвинявали за всичко лошо, случило се в семейството. И отказвали дори да се чуят с баща си по телефона.

Явно и самата водеща е решила да изтрие образа на мъжа си завинаги като заличи и повечето от общите им спомени. Ани е пуснала в продажба любимата им вила в Рударци, където ходеше във всяка свободна минута. Тя обожаваше мястото, но днес то й носело само лоши спомени.

„Първоначално Бранко искаше къщата да остане за него, след тежки разговори обаче и заради децата се отказа. Остави и апартамента в София на Ани. Беше много странно, защото той мислеше да живее по-голямата част от времето там, тя обаче реши, че вече щяла да ходи с децата.

Как го направи, не знаем, но всичко остана за нея. Бранко остана гол като пушка“, разкриват близки техни познати. Като допълниха, че отдавна Ани била наясно с кръшканията на благоверния си. Дълго време тя се опитвала да прощава и да си затваря очите, но последната му изневяра я смазала.

Какво е станало тогава и с какво тази забежка е била по-различна от останалите, можем само да гадаем. След нея обаче Бранко Салич си намери майстора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ани Салич довърши Бранко: Децата им не искат и да чуват за него! (ето какво остана от голямата любов)”

  1. Име (задължително)

    Ное. 16. 2017

    Знаеш ли колко ми дреме за Ани Салич Емо Еми България

  2. Име (задължително)

    Ное. 16. 2017

    Да си намери друг ебач нали се прави на велика Емо

Добавете коментар