Любовна драма застигна Мария Игнатова: Водещата е напълно сломена!

Любовна драма застигна Мария Игнатова: Водещата е напълно сломена!
3 (60%) 1 vote

Мария Игнатова се чувства все по-самотна и не може да излезе от този кошмар!

Водещата Мария Игнатова изживява много тежки дни. Русокосата изкусителка, която изпи ума на Димитър Рачков преди време, отново се озова без мъж до себе си, пише HotArena.net.

Мария Игнатова

Мария Игнатова не намира щастието след Рачков

Последното гадже на блондинката е бил младеж на 20 и няколко години. Той я ощастливявал в продължение на месец, но после я зарязал заради студентка.

Това сринало тотално Мария Игнатова. Тя тъкмо си помислила, че отново е открила щастието и я връхлетял този удар.

В момента тв водещата се намирала в нещо като депресия. Тя вече не смятала, че може да открие мъжа на живота си и дори започвала да съжалява, че е скъсала с Рачков.

Вече втори мъж зарязва Мария през тази година. Преди няколко месеца Енчо Керязов й би шута, след като съпругата му узна за тяхната връзка. Това също допринася за емоционалния срив на актрисата в момента.

В същото време в доста от светските среди се говори, че Игнатова може да се върне при Рачков. Тя се чувствала ужасно самотна и вече била видяла, че другите мъже не са сериозни като Митко.

Да, актьорът може да го раздава комик на сцената, но в любовта е доста отговорен. Той рядко сменя жените като носни кърпички. Напротив, винаги се стреми да заформи сериозна връзка.

Все пак Мария Игнатова беше негова муза цели 9 години, което за шоубизнеса е нещо много голямо и дълго. Дали обаче Рачков би се върнал при нея, след всичко изживяно в последната година, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Любовна драма застигна Мария Игнатова: Водещата е напълно сломена!”

  1. 777

    Ное. 11. 2017

    Абе тая с колко мъже е спала за последните месеци????

  2. 666

    Ное. 14. 2017

    ЛИГЛА, ИМА МНОГО ДА СЪНУВА РА4КОВ

Добавете коментар