Джулиана Гани захапа Енджи Касабие след ВИП Брадър: Лицемерке, завиждай!

Джулиана Гани захапа Енджи Касабие след ВИП Брадър: Лицемерке, завиждай!
Гласувайте за статията

Войната Джулиана Гани – Енджи Касабие продължава и след ВИП Брадър!

В Къщата на ВИП Брадър отношенията между Джулиана Гани и ливанската диетоложка успяха да достигнат и двамата полюса. По-често, обаче, двете красавици бяха на косъм да се хванат за косите. Видимо без особена основателна причина, между тях имаше едно негласно и гласно неодобрение. А емоциите още не са потушени и дни след финала на риалитито, узна kliuki.bg.

Джулиана Гани и Енджи Касабие предпочитат да не се срещат след ВИП Брадър

Джулиана Гани и Енджи Касабие предпочитат да не се срещат след ВИП Брадър

След края на ВИП Брадър Джулиана Гани не се отметна от думите си. Тя потвърди, че Енджи Касабие никак не й се нрави, защото има навика да лъже за всевъзможни неща. Дори когато говорим за възраст и номер на обувките! Силиконката не веднъж й каза тази истина „право куме в очи“, но след това бързо омекваше. Дори подари на ливанката едно от любимите си палта.

Този жест някои също определиха като лицемерно поведение от страна на блондинката. Но тя не се трогва от подобни думи. Ясно е, че между двете не е останало приятелство, което да продължи след ВИП Брадър. А индиректните атаки продължават!

Джулиана Гани пропусна партито на съквартирантите след ВИП Брадър. Причината е, че нейният съпруг Станимир й е бил подготвил невероятна изненада в техния дом. Той е наел специална агенция, която да декорира жилището по начин, способен да разплаче всяка дама, пише hotnews.bg.

Над 300 свещи и десетки балони с хелий, от които висят снимки на блондинката със съквартирантите. Това била само част от сюрприза на съпруга на Джулиана Гани. Изтъквайки неговите усилия и давайки заявка за една много бурна нощ, която са преживели, тя отново захапа индиректно Енджи Касабие. Ливанката има самочувствието, че има най-перфектния съпруг. Но май-май Джулката не мисли така!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар