Шок: Динко Вълев с брутално разкритие за Джино Бианкалана! (потресе зрителите на Биг Брадър)

Шок: Динко Вълев с брутално разкритие за Джино Бианкалана! (потресе зрителите на Биг Брадър)
Гласувайте за статията

Динко Вълев и Джино Бианкалана се очертават едни от най-големите врагове в Къщата!

Big Brother: Most Wanted стартира едва снощи, но първите врагове са вече факт. Това са Динко Вълев, по-известен просто като Динко от Ямбол и Джино Бианкалана. Не е ясно какво е отношението на Джино към първия, но Вълев определено не го понася.

Динко Вълев

Динко Вълев обвини Джино Бианкалана, че е окрал бившата си съпруга и я е биел, докато са живели заедно

Динко показа това още във визитката си. В която направи потресаващо и дори чудовищно разкритие за плейбоя от Чикаго. Той заяви на всеослушание, че Джино не е никакъв милионер, а най-обикновен тираджия.

„Какъв богаташ е той, бе?! Кара камион и баща му също кара камион. Егати виповете и чудото! Смешник. Сега ще видите кон боб яде ли и как ще ги оправя всичките“, обеща Динко Вълев. Не това обаче беше разкритието, което шокира всички.

А думите му, че Джино Бианкалана е завлякъл бившата си съпруга Дейна Бианкалана с над 100 000 долара. Като на всичко отгоре я е и биел, докато са били женени.

„Пердашил е жена си яко, а после тук в България ще се прави на кавалер и джентълмен. Ама не на мене тия. Да лъже, когото си иска като има кой да му вярва. Джино за мен не е никой“, продължи да го „храни“ ямболията.

На влизане в Къщата двамата едва се поздравиха като стана ясно, че определено се познават отвън и са имали не дотам добри отношения. Каква е истината и как ще се развият отношенията им оттук нататък, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар