Опасна: Людмила Захажаева скри топката на съквартирантите! (майката на Вулева се очертава господарката на Къщата)

Опасна: Людмила Захажаева скри топката на съквартирантите! (майката на Вулева се очертава господарката на Къщата)
Гласувайте за статията

Людмила Захажаева не цепи басма на никого, взе им страха от началото!

Кой не помни Людмила Захажаева – майката на Албена Вулева, която преди няколко години се превърна в най-голямата сензация у нас. С изненадващото си влизане във Вип Брадър, където за броени дни доведе съквартирантите до истерия.

Людмила Захажаева

Людмила Захажаева обещава да се превърне в един от най-големите тартори на Къщата на Биг Брадър

Днес Захажаева вече не е гост на риалити формата, а пълноправен участник. И още с влизането си в Къщата снощи, показа кой ще командва парада. Разбира се, вътре заедно с нея е и Луна. Която обаче подозираме, че само след ден ще вие на умряло и ще рони кървави сълзи.

Направи впечатление, че докато съквартирантите снощи се отнасяха с присмех и дори подигравателно с Луна, то към Людмила Захажаева показаха респект. Дали това е уважение, или страх, ще се разбере тепърва.

Едно обаче се видя отлично – никой, дори и мъжете, не посмяха да кажат нещо на „въпреки“ на рускинята. Че нали ще ги сдъвче и ще ги изплюе с дрехите?!…

Захажаева даде своята заявка за лидерство от самото начало. Тя благодареше на всеки за комплимент или роза, но не пропусна да предупреди – дръж се с мен почтително, за да си нямаме проблеми.

Може би единствената, която ще се осмели да се противопостави на Захажаева, е устатата Мариела Нордел. Тя отдавна е показала, че не цепи басма на никого и едва ли ще се страхува от рускинята скандалджийка. Тепърва ще видим как ще се развият нещата и кои ще бъдат лагерите в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар