Луна индианка, ама друг път: Г-жа президент вдига първия скандал в Къщата! (още подробности)

Луна индианка, ама друг път: Г-жа президент вдига първия скандал в Къщата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Луна на път да саботира мисията на Биг Брадър!

Г-жа президент, кралицата или както там я наричате Луна ще вдигне първия скандал в Къщата на Биг Брадър. И то още тази вечер. Както видяхме снощи, Големия брат даде първата мисия на Коцето и Фънки.

Луна

Луна ще вдигне Къщата на главата си още довечера. Няма да иска да бъде дори минута навън като индианка

Двамата зевзеци трябваше да избират между съкватирантите и да определят кои от тях да обявят за индианци и кои за каубои и шерифи. Припомняме, че индианците още тази вечер ще бъдат подложени на нечовешки условия под покрива на Нови хан.

Докато шерифите ще се ширят на топлина и лукс в голямата къща, то индианците ще трябва да живеят и спят в шатра на открито. На студа, сред невиждани досега лишения и мизерия.

Както разбрахме, Луна, Людмила Захажаева, Джино Бианкалана и още трима съквартиранти бяха „ръкоположени“ за индианци от Коцето и Фънки. Не е ясно как Захажаева ще приеме положението си, но Луна със сигурност няма да изтърпи и минута навън.

Певицата ще вдигне първата олелия в Къщата и ще провали с гръм и трясък мисията на Биг Брадър. Какви ли ще са последиците. Още повече, че самият Голям брат лично предупреди Коцето и Фънки за реакцията на Луна?!

Гледайте дейли епизода довечера и сами ще станете свидетели на потресаващи сцени и скандални обрати в предаването. Какво ще направи Биг Брадър след реакцията на чалгаджийката и дали няма да накаже двамата най-отговорни за провала на мисията. А именно Фънки и Коцето?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар