Резил: Коцето и Фънки се нарязаха като мотики в Къщата! (пияни до козирките – виж тук)

Резил: Коцето и Фънки се нарязаха като мотики в Къщата! (пияни до козирките – виж тук)
Гласувайте за статията

Коцето и Фънки се насвириха като за световно още от самото начало!

Коцето и Фънки бяха първите, които прекрачиха прага на Къщата за новия сезон на Биг Брадър снощи. Константин влезе под номер едно в Нови хан, а малко по-късно вътре се довлече и Димитър Ковачев. Двамата се припознаха като сродни души още откакто се зърнаха.

Коцето

Коцето и Фънки се нацепиха до козирката, завалят и вонят на бъчва още от началото на формата

Причината обаче не е общата им работа, нито дългогодишно приятелство, а… любовта към чашката. Както видяхме, Големия брат бързо ги извика в Изповедялнята, за да им възложи сериозна мисия.

Вместо да проверят за какво става дума и да изчакат поне десетина минути, Фънки и Коцето се запасиха с пиячка и пури. И чак тогава благоволиха да изслушат Биг Брадър.

Двамата отвориха бутилка с уиски, която пресполовиха докато останалите съквартиранти още не бяха напълнили Къщата. А после стана страшното. Димитър Ковачев директно си поиска водка, но такава нямаше. На разположение бяха единствено уиски, вино и шампанско.

Ще не ще, Фънки се примири, че ще цоца уиски и не спря да пресушава чашка след чашка. А Коцето дори започна да заваля думите по-бързо и от него. Като влезе уж последен в Къщата, той се доближи до повечето от дамите, за да ги целуне.

„Как са го изтърпяли и как са повярвали, че влиза едва сега, след като отдалече е вонял на джибри?! Този сезон в Нови хан ще се пие като за последно. Що алкохолици наблъскаха вътре, да не ти е работа. Като хване и Динко Вълев дамаджаната, страшно ще стане“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар