Светлана Василева взе акъла на всички: Виж какво се закани любимата на Гущеров в Къщата! (още подробности)

Светлана Василева взе акъла на всички: Виж какво се закани любимата на Гущеров в Къщата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Василева вече не е това, което беше!

Плеймейтката Светлана Василева успя да шокира зрителите, а и съквартирантите на Биг Брадър. Поне тези, които я познаваха от миналия сезон на риалити формата.

Светлана Василева

Светлана Василева вече не е онова кротко и наивно момиченце от преди години

Докато там Светлето беше едва ли не кротко и миловидно дете, то днес една напълно различна и неузнаваема Светлана Василева се бори за победата в шоуто. Надали ще успее да се превърне в любимата звезда на България, но че ще поизпоти останалите, си е очевидно.

Явно Василева се е взела доста на сериозно откакто тръгна с бившия на Мария – Християн Гущеров. Както знаем, двамата живеят заедно от няколко месеца като красавицата се премести в палата му в Бояна.

Още с влизането си в Къщата снощи, Светлана Василева се закани да не цепи басма никому и да разкаже играта на всеки, дръзнал да я обиди или нападне.

„През този един месец ще видите жена, а не момиче. И то жена, която знае цената си, има стабилен мъж до себе си, който й дава сила и самата тя е станала много по-силна от преди. Да не ми се изпречи някой на пътя, защото ще го смачкам и окото ми няма да мигне“, зарече се Василева.

Близки до нея са убедени, че тя иска да пребори Мария в представянето й във Вип Брадър. И да покаже най-вече на нея, че е далеч по-ниска топка и по-малко класна жена от Светлето.

Дали ще успее обаче, или отново ще рони горчиви сълзи, както преди две години. Това предстои да разберем като гледаме епизодите на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар