Шок: Коцето неадекватен в Къщата, потресе всички! (скандални подробности)

Шок: Коцето неадекватен в Къщата, потресе всички! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Коцето вече трети ден е неадекватен в Къщата на Биг Брадър!

Чаровникът и любимец на жените Коцето не е това, което очаквахме. Той не оправда надеждите на феновете си, че ще бъде най-забавният и остроумен човек в Къщата на Биг Брадър. Както бяхме свикнали да го виждаме преди години в сезона на победата му.

Коцето

Коцето или не спира да порка, или взима и нещо друго. От дни е тотално неадекватен и едва фъфли

Вече трети ден Константин сякаш го няма в Нови хан. Там е, но само телом. Певецът изглежда видимо неадекватен и едва снощи, по време на живите номинации очи в очи, сякаш се беше стегнал. И решил да не се орезили съвсем пред публиката.

Зрители останаха потресени от вида и реакцията на Коцето в момента, в който аверът му Фънки си стегна куфарите и искаше да напусне Къщата. Коцето бе толкова неадекватен, че му беше трудно да осъзнае какво всъщност става.

Той се движеше като на забавен каданс, а думите излизаха трудно от устата му. Заваляше говора си жестоко. На пръв поглед изглеждаше така, сякаш Константин не е спрял да пие.

Видяхме го как с охота грабна бутилката с уиски още при влизането си в Къщата и явно не я е изпуснал дни наред. Самият той призна по време на номинациите, че два дни на мястото му се губят.

Близки до обкръжението му източници обаче скандализираха с предположение, че освен алкохол Коцето взима и някои други забранени субстанции в Къщата. Затова изглежда перманентно зле и като от друга планета. Дали това е така, или не, може би по-късно ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Коцето неадекватен в Къщата, потресе всички! (скандални подробности)”

  1. Mima

    Ное. 16. 2017

    Mnogo e sastaren.Prilicha na chichka.

Добавете коментар