Брадва! Маги Вълчанова тайно би шута на съпруга си! (Виж цялата истина за развода)

Брадва! Маги Вълчанова тайно би шута на съпруга си! (Виж цялата истина за развода)
Гласувайте за статията

Маги Вълчанова вече официално е свободна жена

Маги Вълчанова е една от най-красивите жени. Мис България 2000 заряза съпруга си Румен Георгиев. Магдалина Георгиева имаше стабилно семейство. Но на ужким. Защото най-изненадващо се оказа, че тя вече е свободна жена. И е била шута на законната си половинка.

Маги Вълчанова

Маги Вълчанова пак е сингъл

От няколко месеца тя се е развела тайно. Моделката напуснала семейното си огнище и общото им жилище. Въпреки раздялата, тя не страдала особено много за мъжа си. Въпреки че богаташа я глезел като принцеса.

Преди две години красавицата подкара супер луксозно и мощно „Бентли” за двеста бона, подарък от съпруга си. Половинката й бе председател на управителния съвет и изпълнителен директор на застрахователно-акционерно дружество „Армеец”.

А като жена на богаташ два пъти в седмицата миската посещаваше най-елитните салони за красота в столицата. Моделката не спираше да тренира и във фитнеса, като дори си бе наела личен треньор.

Но според последните слухове съпруга й закъсал финансово и заради това брака им се разпаднал. Това подозират и близките приятели на семейството на Маги и Румен, които останали изненадани от новината за краха на отношенията им.

Връзката на Маги Вълчанова и застрахователя датира от 2008 години. По това време се ражда и големия им син Румен.През 2011 двамата минават и под венчило. Сключват граждански и църковен брак. Две години по-късно се появява на бял свят и втория им наследник-Андрей.

Преди да стане съпруга на Георгиев, хубавицата имаше връзка с американския бизнесмен Джон Хейзълууд. Който дойде да живее в България заради нея. И й помогна да създаде фондацията й „Фейс ту фейс”. Като неин изпълнителен директор Маги Вълчанова помагаше на хора, жертва на незаконен трафик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар