Дебора се сложи на куп мъже в Къщата, а се оказва, че е обвързана!
Фолк певицата Дебора се забърка в куп скандали още в първите си дни в Big Brother Most Wanted. Тя не само се доказа като алкохоличка, но и побърза да се сложи на Константин и Динко. А с рапъра Dee дори си спретнаха гореща среща в индианската палатка. Но фона на това разкрепостено поведение лъсна истината за любовния статус на брадърката, научи kliuki.bg. [caption id="attachment_396703" align="alignright" width="300"]Дебора явно не я притеснява фактът, че си има гадже Дебора явно не я притеснява фактът, че си има гадже[/caption]
Дебора го играе волна пеперуда, която буквално скача от цвят на цвят. И докато всички мъже й се чудят на нагона, един мъж извън Къщата вероятно вече се е хванал за главата от нея. Оказва се, че певицата не е свободен електрон, а има гадже, което я чака. Или поне така й е обещал, преди да я види какви ще ги надроби в Биг Брадър!
От около година не особено успешната изпълнителка има любовна връзка с наследника на мастития бизнесмен Пламен Кралев - Симеон. Младежът от години се слави като синчето на татко, което е свикнало да тъне в разкош. Пламен е строителен бизнесмен и автомобилен състезател. А Симеон с лека ръка харчи милионите на баща си за глезотии, разточителни купони и подаръци за мацки.

Именно с този имидж той е попаднал на мушката на Дебора.

Тя е била привлечена от лукса и сега се фука, че е първата истинска любов на Симеон. Освен това е вирнала нос до небето и си позволява всякакви своеволия. Говори се, че именно заради протекциите на богатото семейство на певицата не й пука особено и храни наред в Къщата.
Просто била сигурна, че дори и да сгафи сериозно, сватовете ще я измъкнат от кашата, която си е надробила. Но май си прави сметки без кръчмар! Оказва се, че Пламен Кралев въобще не одобрява връзката на сина си със скандалната изпълнителка с видим афинитет към алкохола. През лятото милионерът наказал наследника си, лишавайки го от всички благинки, пише hotarena.net.
Симеон решил да се застъпи за Дебора и баща му клекнал пред тяхната любов. Но сега участието й в Бъг Брадър със сигурност ще предизвика нова вълна от семейния скандали. Пламен Кралев бил решен да сложи край на опетняването на фамилия си след края на риалитито и да натири певицата веднъж завинаги. А синът му продължава да не си отваря очите за истината, макар любимата му да не спира да се излага!