Бомба: Спипаха Любо Нейков със знойна блондинка! (папарашки снимки + още подробности)

Бомба: Спипаха Любо Нейков със знойна блондинка! (папарашки снимки + още подробности)
Гласувайте за статията

Любо Нейков беше уловен от папараците с млада блондинка!

Какви ги върши Любо Нейков – това се питат всички, видели последните папарашки снимки. На които актьорът и продуцент е в компанията на непозната, млада и засукана блондинка.

Любо Нейков

Любо Нейков беше спипан с млада и знойна блондинка в столичен ресторант

Мацката от фотосите няма нищо общо с жена му Гинка, която е коренно различен типаж. Докато Гинка е доста едра, закръглена и тъмнокоса, то мадамата на снимките е нейната пълна противоположност.

Двамата с Любо Нейков бяха заварени да влизат заедно в индийски ресторант, където останаха сами повече от час и половина. През цялото време бившият актьор на Слави Трифонов не пестеше парите си и поръчваше от всякакви и най-отбрани ястия.

След като се нагукаха на спокойствие, Любо и дамата му станаха и си тръгнаха отново заедно. От ресторанта не пожелаха да обяснят дали са виждали момичето и друг път с Нейков, пише Пик. Но колегите му са убедени, че тази жена не е сред бизнес партньорите им или служителите в телевизията.

Още не може да се твърди, че Любо Нейков си е хванал любовница, разбира се. Той постоянно признава колко е привързан към семейството си и как високо цени жена си Гинка. Дори имаше време, в което твърдо бе решил да си имат още едно дете.

Може би тепърва ще се разбере коя е мистериозната блондинка от фотосите и какво общо има с Любо Нейков.

Коя ли е дамата и дали жената на Любо – Гинка Нейкова знае за отношенията им

Със сигурност красавицата не била колежка на продуцента и актьор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Спипаха Любо Нейков със знойна блондинка! (папарашки снимки + още подробности)”

  1. Нее

    Дек. 04. 2017

    Ох, ужас, Любо е направо плашещ с тези килограми. Защо не последва Люси Иларионов да се отърве от тях? Всред тази мас той не може да го намери да пикае, а те го подозират в креватна гимнастика с любовница. Сигурно му е бизнес партньорка жената.

Добавете коментар