Взрив: Людмила Захажаева зачеркнала Албена Вулева от една година! (отсякла й, че няма майка – виж какво скриха двете)

Взрив: Людмила Захажаева зачеркнала Албена Вулева от една година! (отсякла й, че няма майка – виж какво скриха двете)
Гласувайте за статията

Албена Вулева и Людмила Захажаева не си говорят от една година!

Устатата рускиня Людмила Захажаева не си говори с единствената си дъщеря и то от година. Да, това разкриха близки до Албена Вулева, която ще не ще, трябвало да приеме решението на родителката си. Която в прав текст й заявила: „Ти вече нямаш майка!“.

Людмила Захажаева

Людмила Захажаева цяла година не потърсила Албена Вулева

Причината за разрива между двете се оказва мъж. При това не кой да е, а дългогодишното гадже на Албена – фитнес инструкторът Недик Недев. Двамата, както знаем, са заедно вече повече от десет години, но Людмила Захажаева така и не приела връзката им.

Тя постоянно повтаряла на Албена, че трябва да зареже тоя гол охлюв и да си намери нормален и достоен мъж. „Ти си красива, умна, образована. Ти имаш всичко и затова трябва да откриеш мъж достоен. А не този плужек, който за нищо не става“, постоянно й повтаряла Людмила Захажаева, пише вестник „Галерия“.

Припомняме, че Албена и Недик се разделяха и събираха няколко пъти. Дори, когато Вулева беше във Вип Брадър, тя заяви, че с гаджето й го раздават свободна България.

Малко след това Недик Недев официално се показа с новата си приятелка на име Мери и заряза Албена. Това било огромно щастие за Людмила Захажаева, но за жалост не траело дълго.

Щом с Мери скъсали, Недик Недев отново хукнал при Албена. Вместо да го напъди обаче, тя клекнала и го приела отново. Това вбесило до краен предел родителката й и тя я накарала да избира – или той, или тя.

„Вулева избра Недик като се надяваше, че Люси ще я разбере, но уви. Тя замина за Русия и не й се обади цяла година. Едва сега, преди Биг Брадър й позвъни, за да я помоли да я защитава. И да не правят сеир на зрителите като издават тайните си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар