Джино удари дъното в Къщата: Всички му се подиграват! (дори Коцето тръгна срещу него)

Джино удари дъното в Къщата: Всички му се подиграват! (дори Коцето тръгна срещу него)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана няма нищо общо с предишното си представяне във Вип Брадър!

Американското момче Джино Бианкалана е на път да се превърне в новият аутсайдер в Къщата на Биг Брадър. За разлика от миналия сезон, в който съквартирантите му се възхищаваха и го обичаха, днес плейбоят от Чикаго събира само негативи.

Джино

Джино Бианкалана се превърна в аутсайдер в Къщата, вече дори и Коцето му се смее и го избягва

След като Людмила Захажаева и Фънки сринаха образа му на смелчага и кавалер, Джино започна да показва истинското си лице. Няколко дни той беше обект на подигравки от страна на рускинята и Димитър Ковачев затова, че не чете.

„Не чета и се гордея с това. Книгите не са за мен, образованието също. Аз правя пари и се грижа за визията си“, декларира Джино, с което тотално закла зрителите. Вече самият Константин започна да се обръща срещу него и да взима страната на Фънки и Захажаева.

„Не си прав, бате. Мен лично ме е срам, че не съм учил достатъчно и не съм чел повече книги. Но никога не е късно. Можем да се променим и да го направим още сега. Още утре, след като излезем от формата. Хващаме се и започваме да четем, да се развиваме“, опита се да го нахъса Коцето.

Джино обаче не ще и да чуе. Единственото, което не спря да прави, бе да си оправя и поддържа прическата с един тон лакове и гел за коса. Очевидно е, че всички напъни на съквартирантите да му отворят очите ще си останат напразни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар