Бомба: Любовникът на Зорница Линдарева побесня, не иска да чува за нея! (виж какво заяви турчинът)

Бомба: Любовникът на Зорница Линдарева побесня, не иска да чува за нея! (виж какво заяви турчинът)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева няма да може да разчита на парите на любовника си като излезе от Биг Брадър!

Мъжемелачката и разбивачка на семейства Зорница Линдарева вехне от мераци по Коцето, докато любовникът й скъса с нея навън. Както знаем, Зори влезе в Къщата на Биг Брадър, без да се е разделила официално с турския бизнесмен, чиято държанка се водеше.

Зорница Линдарева

Любовникът на Зорница Линдарева не иска и да чува за нея, а тя още дори не предполага

Не, това не е бившият й годеник, от когото направила двата аборта. А съвсем различен мъж, при това семеен. Фактът, че е женен обаче изобщо не е прецедент за Зорница Линдарева, която сама признава, че обича да го прави с обвързани господа.

„Защо не?! Харесва ми, а и го приемам като един вид спорт. Пускам въдицата и обичам да гледам как се хващат на нея. А после се скъсват да ме глезят, да ми подаряват скъпи подаръци, да ме водят по почивки. Абе, изобщо, държат се с мен като с принцеса. Устройва ме“, каканижеше преди седмица Зорница пред Динко Вълев в Къщата.

Е, за нейно огромно разочарование обаче, след края на формата тя ще трябва спешно да си намери нов любовник, защото старият я паряса. Турчинът изригнал като видял набезите й към Коцето. А признанията й, че много го харесва направо го побъркали.

„Край! Не искам да я виждам повече. Черна ми е тази жена. Ще ме излага тя и ще ме прави за смях пред хората“, беснеел бизнесменът пред свои приятели. Които също били съгласни, че не си струва да пилее време и пари по жена като Зорница Линдарева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар