Инфарктни номинации очи в очи в Биг Брадър:Виж кой излиза на крачка от финала!

Инфарктни номинации очи в очи в Биг Брадър:Виж кой излиза на крачка от финала!
Гласувайте за статията

Тази вечер в Биг Брадър се очакват инфарктни номинации очи в очи

В къщата на Биг Брадър тази вечер става напечено. Съквартирантите ще определят кой е най-достоен или недостоен за победата. Този, който събере най-много негативни точки от останалите ще се изправи срещу вота на зрителите. Те ще посочат този, който ще си тръгне още тази вечер, на крачка от края на шоуто.

Биг Брадър

Тази вечер в Биг Брадър става напечено

В понеделник е финала на реалите формата по Нова телевизия и ще бъде избран поредния любимец на публиката.

Съквартирантите ще участват и в специална коледна мисия. Тя ще бъде кръстена „Не се сърди,Съквартирантче”. Звездите ще трябва да познават за кого се отнасят различните коментари от социалните мрежи.

Освен това със зар ще се определя дали казаното от аудиторията е положително или негативно. Дали ще има засегнати или доволни от чутото съквартиранти, ще видим тази вечер в поредния лайф на Биг Брадър.

Динко Вълев ще направи нещо невероятно. Ловецът на бежанци ще потърси истината за Джино Бианкалана от зрителите.Припомняме, че още с влизането си в скандалджийското шоу здравеняка от Ямбол отправи жестоки критики към Джино Бианкалана.

Той обвини емигранта от Чикаго, че е млатил физически съпругата си Дейна и на всичкото отгоре я завлякъл с крупната сума в размер на сто хиляди долара.

Господин от Ямбол ще обяви още, че Джино, с рождено име Георги Ташев изобщо не е кавалера и джентълмена, за когото се представя. Тази вечер той ще разкаже това и на останалите съквартиранти. А по-късно ще влезе в пряк двубой и с бившия на Джена, който ще отрича тези обвинения.

Дали казаното от Динко Вълев ще се окаже сто процентова истина или всичко е само клюка, предстои да видим тази вечер в Биг Брадър. И Джино ли ще е  поредния съквартирант, завинаги тръгнал си от Къщата?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар