Шок: Фънки и жена му не делят едно легло от години! (Подробности)

Шок: Фънки и жена му не делят едно легло от години! (Подробности)
Гласувайте за статията

Фънки и Антония спят в отделни спални!

Напук на повечето брачни двойки, Димитър Ковачев – Фънки и съпругата му Антония не спят в една и съща стая. Всеки от тях си има отделна спалня и причината е главно в китариста, пише в. „Галерия“.

Фънки

Фънки е непоносим за спане и затова не го прави до жена си

Оказва се, че двамата са твърде различни като начин на живот. Тони обичала да си ляга в нормално време, докато брадърът се запивал до нощите в кръчмите.

„Връщам се късно пиян и воня на бъчва – как да легна до жена си?! Освен това пърдя, оригвам се, въртя се, хъркам като локомотив.“ – признава Фънки.

Различията между него и жена му обаче не спират дотук. Тя била по-зиморничава и обичала да се завива с много завивки, докато Димитър Ковачев имал нужда само от един чаршаф, дори и през зимата.

Антония по принцип имала дълбок сън. Тя обичала да си легне и да спи непробудно цяла нощ.

Рокаджията обаче често, след кръчмата, не си лягал, а играел на компютърни игри и свирел на китара. Това го успокоявало и му помагало да заспи по-лесно.

Фънки не си пада по здравословния начин на живот и той го призна неведнъж. Китаристът пуши, пие с литри и яде много. Сега става ясно, че и не спи особено пълноценно.

Той обаче не се притеснява никак от своя начин на живот. Напротив, даже се гордее с него и това си личи.

Видя се ясно по време на спора му с Джино, че смята мъже, които не пият, за недостойни. Според него, е по-добре да се прибираш нощем и да лазиш на четири крака, без да знаеш къде се намираш, отколкото да си чист трезвеник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар