Женени – неженени, Фики Стораро вече третира Гюлджан като своя робиня!

Женени – неженени, Фики Стораро вече третира Гюлджан като своя робиня!
Гласувайте за статията

Фики Стораро е изключително ревнив и това му пречи в брака!

Едва малко повече от месец мина от сватбата на Фики Стораро с Гюлджан, а проблемите помежду им вече започнаха. Певецът се оказва изключително ревнив, което влияе зле на всяка връзка.

Фики Стораро и Гюлджан

Фики Стораро ревнува до полуда Гюлджан

Фикрет ревнувал жена си от абсолютно всичко. Само да погледне тя някого и веднага си помислял, че го е харесала и иска да има нещо с него.

Както е известно, Фики Стораро произхожда от мюсюлмански род, а там ревността е на почит. Затова и той не правел изключение, тъй като бил възпитан така.

Певецът смятал, че една жена не бива да поглежда друг мъж, камо ли да флиртува с него. Той постоянно изпадал в ревниви кризи пред нея и дори често й обяснявал как тя вече е негово притежание завинаги.

Самата Гюлджан била свикнала на подобно отношение от мъжете. Досега тя била излизала само с мюсюлмани и знаела отлично, че те са много ревниви.

Въпреки това, на сладураната не й ставало никак приятно, когато Фикрет я излага пред приятелките й. Той не криел ревността си дори и пред тях, като даже не го интересувало дали се намират на обществено място или не.

Фики Стораро обожавал своята невеста и бил готов на всичко за нея. Затова я ревнувал толкова силно, не можел да си представи да бъде с друга жена.

Напук на баща си, Фикрет нямал никакво намерение да изневерява на Гюлджан. Тони Стораро неотдавна го посъветва да спи с когото си поиска, но да гледа жена му да не узнае. 22-годишният чалга изпълнител обаче не смятал да послуша съвета на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар