Бащата на Джино Бианкалана направи потресаващи разкрития за Христина Гоцева!Бащата на Джино Бианкалана - Жоро Ташев

направи скандални разкрития за жената, която в петък се обади и наклепа сина му пред цяла България. Припомняме, че Христина Гоцева заяви, че Джино я е измамил с 500 долара, които не й е върнал. [caption id="attachment_397940" align="alignright" width="300"]Джино Бащата на Джино Бианкалана се включи от Америка в негова защита[/caption] Въпросната дама бе само една от общо тримата българи в Чикаго, които позвъниха в Биг Брадър, за да се оплачат от Джино и да разобличат лъжите му. За да защити сина си и честта на семейството, бащата на Джинката се включи от Чикаго и на свой ред направи смайващи разкрития. "Знам много добре случая с Христина Гоцева. Когато Джино за пръв път се прибра в България след 18 години и се върна тук обратно, след време му се обадиха от България. Казаха му, че този човек Яник (съпруга на Гоцева) и семейството му са получили зелена карта и ще идват в Чикаго. Ако може да им помогне, да му намери работа.

Явно в България не сте наясно, че за да получиш жилище тук, трябва да имаш кредитна история, да имаш шофьорска книжка, която да доказва твоята идентичност и прочие... Синът ми дойде при мен и ми каза: "Тате, не може да ги оставиме на улицата, аз ги познавам".

Казах му "Ок, българи са, защо да не им помогнеш!". Взе им апартамент под наем на свое име, защото, както ви казах, те нямаше как да получат такъв", разкри бащата на Джино Бианкалана. И заяви, че се чувства обиден и омерзен от подлостта на тези хора. Той твърдо отрече всякаква възможност Джино да е завлякъл някого с пари в САЩ. Където, за разлика от милата ни родина, полицията пипа яко и си върши работата. "В Америка за измама с 250 долара, те прибират в полицията. Измама над 1000 долара, това вече се числи за федерално престъпление. Над 10 хиляда долара не можеш да внесеш в банката кеш, защото системата е свързана с ФБР. И трябва да докажеш всеки долар, как си го спечелил. Да не говорим 100 хиляди долара! Тук е държавата на законите! Затова и хората, които говорят срещу сина ми, ще отговарят през закона!", категоричен е бащата на Джино Бианкалана.