Надя изтръпна: Антония Петрова налази Константин!

Надя изтръпна: Антония Петрова налази Константин!
Гласувайте за статията

Антония Петрова също си пада по Константин!

Сребърният медалист на Big Brother: Most Wanted Константин се оказа апетитна хапка за много жени. Поредната от тях е Антония Петрова, твърдят слуховете.

Константин и Антония Петрова

Антония Петрова иска Константин за нещо по-така

Тони започнала много сериозно да си пада по Коцето и не само като фенка, но и чисто физически. Говори се, че тя сама се е предложила на певеца, след като той гостува в „На кафе“, където миската е коментатор.

Не се знае дали Константин е откликнал на набезите й, но е факт, че вчера й каза в ефир, че не е лоша. Певецът на „Пайнер“ е флиртаджия и това е ясно на всички.

Антония Петрова е поредната жена, която се слага на Коцето. Зорница Линдарева го направи също по време на шоуто, но не успя да го свали.

Жена му Надя вече трябва да е свикнала на всичко това. Тя е наясно с голямата конкуренция, с която трябва да се бори ежедневно.

Очите на певеца обаче непрекъснато шарят. Той самият призна, че Зорница и Светлана Василева са били като кукли в очите му.

Тоца се разведе и дори има нов възлюбен, но това никога не й е пречило да си показва желанията спрямо други мъже. Преди 2 години се сложи и на Джино след „ВИП Брадър“, въпреки че в момента плюе по него.

Какво ще се случи между Константин и Антония Петрова бъдещето ще покаже. Не може да се отрече обаче, че Надя има повод за тревога, защото когато Мис България 2009 си набележи някого, тя спи с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Надя изтръпна: Антония Петрова налази Константин!”

 1. Дкд

  Дек. 15. 2017

  Надка е баджаначка всяка сedмица с по една две парцалки, ако знае реално що стая, ще се самоубие веднага

 2. tc

  Дек. 15. 2017

  Nadq e krasiva,a Antoniq e plashilo!Konstantin trqbva da e prevurtl ako se zagleda po vtorata!

 3. koko

  Дек. 17. 2017

  Косеtо ѕі роѕtrоі kuѕhtа v Ваnkq, kоqtо ѕе nаmіrа v kvаrtаlа nа fоlk lеgеndаtа оt mіnаlоtо Роlі Раѕkоvа, сhіqtо bаbа е brаtоvсhеdkа nа bаbаtа nа Воіkо Воrіѕоv.Косеtо і Nаdеtо vѕеkі dеn ѕе rаzhојdаt v сеntrаlnіq раrk nа Ваnkq.Nа Косеtо іmоtа е nаѕlеdѕtvеn оt nеgоvаtа bаbа Кunа, kоqtо dulgі gоdіnі е јіvqlа v Ваnkq.Іntеrеѕеnо kаkuv ѕuѕеd е Косеtо-nаdmеnеn, іlі lуbеzеn? Zа tоvа trqbvа dа ріtаmе ѕuѕеdkаtа mu ро kuѕhtа Роlі Раѕkоvа……

Добавете коментар