От първо лице: Красимир Аврамов се срина в Чикаго!

От първо лице: Красимир Аврамов се срина в Чикаго!
Гласувайте за статията

Красимир Аврамов се е изложил сериозно в Чикаго, бил е на концерт там, но не е оставил добри впечатления!

Певецът Красимир Аврамов е бил на участие в Чикаго тази седмица. Той е гостувал на българско училище там по случай наближаващата Коледа, научи Kliuki.bg.

Красимир Аврамов

Красимир Аврамов провали концерта за Коледа в Чикаго

Една от майките на децата ни писа възмутена от представянето на поп изпълнителя. Той през цялото време си е служил с нецензурен за деца език, а на всичкото отгоре самите родители са платили за пеенето му, изнудени от директора на училището.

Ето какво ни написа възмутена майка – публикуваме го без редакторска намеса!

„Първо изнудиха родителите да плащаме билети, като събират пари уж за училището. Всъщност парите заминаха за тлъстия хонорар от $3000 на Красимир Аврамов, който започна с думите: “ще се забавляваме ли? Искам да ме гледате мръсноооо” Тази огромна простотия беше казана високо и гласно пред аудиторията на деца, родители, учители и директорката, които изпаднаха в недоумение що за простотия. Почти след това неловко изказване повече от половината от залата се изнесе, а другата продължихме да чакаме за обещания уб дядо Коледа, който така и не се появи, явно за добрия старец не бяха скътали някой $ за да зарадва децата. Глупостта му на този жалък от никого не слушан човечец не спряха : “сега ще ви изпея една песен заради която едно време баща ми ме пребиваше да я науча и затова що’т я запомних ще ви я изпея”(последва инатлиянска песен) следващата песен е на Стефан Митров, оооо а слуша ли ви се гръцко?

Пя и гръцко, само къде липсваха салфетки да хвърляме.
Деца скачаха и се радваха без да разберат на какъв абсурд бяхме свидетели. Залата почти се опразни а той продължаваше да говори: аз като малък си бях несериозен ученик, бях глупав и ся не че съм станал по-умен, затова да прочета програмата.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “От първо лице: Красимир Аврамов се срина в Чикаго!”

  1. компетентен

    Дек. 16. 2017

    по всичко личи че това е било концерт ,,на черно,, щом някой е пял , нямало е билети ,но след това му е заплатен хонорар . Предполагам че е отишъл с туристическа виза но е ,,работил,, една вечер, а може би и повече .Интересно дали данъчните знаят за това .Струва си да се пусне един репорт до тях и да отидат и да проверят това училище

Добавете коментар