Мегън Маркъл напуска дома, но щастлива все пак ще бъде принцеса съвсем скоро, в реалния смисъл на понятието.

Това е една съвременна приказка, поне според на от изданието "Клюки.Бг". Едно обикновено момиче става известна по света с един сериал, популярност възможности и  най-вече създава контакти. И точно в тази по-известна вече среда Мегън успява да открие принца, но в буквалния смисъл. Разведена, по-голяма и със смесени и дори без благороднически гени, но все пак любовта на живота на Хари.

По-младия, о-буен и бунтар по душа брат, може би няма да управлява Англия, за разлика от наследника Уйлям, но пък си е истински принц и то на една от силните действащи до сега монархии. Мегън Маркъл напуска дома, но щастлива Мегън Маркъл напуска дома, но щастлива - Снимка 2

Както се пише в "Ева", затова Мегън пуска за продажба за милион и малко дома си в Торонто, където живя и работи напоследък. Все пак не след дълго я очакват приеми, балове и много различен живот, затова едва ли този дом ще й бъде нужен вече. За любовта граници няма, а и всичко е лесно, щом промяната е за добро. Така че, ако има някой готов да се лиши от милион и близо половина долара, ще се похвали с имот на Мегън. А тя предстои да стане все по-известна и влиятелна жена в световен план.