Истината за Динко Вълев разтърси всички: Ето откъде познава Дейна Бианкалана!

Истината за Динко Вълев разтърси всички: Ето откъде познава Дейна Бианкалана!
Гласувайте за статията

Динко Вълев е правил всякакви далавери, преди да стане успешен бизнесмен!

Всъщност колко е успял Динко Вълев е спорно. В момента задълженията му към НАП са по-големи от доходите му. Това е причината да участва в риалити предавания, пише в. „Уикенд“.

Динко Вълев

Динко Вълев има интересно минало

Преди година той влезе във „Фермата“, където е прибрал от Иван и Андрей цели 100 бона. Сега пък участва в Big Brother: Most Wanted, откъдето се е облажил с 80 хилядарки.

Но нека върнем лентата назад. Историята на Динко Вълев започва още преди 15 години, когато отива да си търси късмета в САЩ.

Там ямболията започнал да работи като тираджия и да спестява всеки долар. В един момент забогатял и си накупил няколко камиона, а след това си отворил и автосервиз, който направил верига.

Всичко това обаче Динко сторил вече в България. Спестяванията му в САЩ нямало как да стигнат за частен бизнес от този ранг.

Той обаче продължил да ходи от време на време в страната на неограничените възможности. Една от причините била, че сестра му живее там.

Точно при едно такова посещение преди няколко години Господин се запознал с Дейна Бианкалана. Той сам й се предложил за приятел, понеже знаел отлично, че е бившата жена на Джино, който тогава точн0 бил спечелил „ВИП Брадър“.

Не е ясно какво точно е имало между Динко и Дейна, но двамата действително в един период са били доста близки. След това нещо се случва и повече не се виждат.

Днес Господин Вълев има да плаща огромни суми на НАП и даже хонорарът от Големия Брат трудно ще ги погаси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината за Динко Вълев разтърси всички: Ето откъде познава Дейна Бианкалана!”

  1. Кити

    Дек. 17. 2017

    И какво значение има всичко това?

Добавете коментар