Съкрушеният Орлин Павлов: Няма жена за мен…

Съкрушеният Орлин Павлов: Няма жена за мен…
Гласувайте за статията

Орлин Павлов е в окаяно емоционално състояние!

Певецът Орлин Павлов е много зле психически в момента. Една мисъл затормозява съзнанието му и тя гласи „стар ерген“.

Орлин Павлов

Орлин Павлов вече е отчаян за жена и деца

Плейбоят вече иска да смени славата си и да се задоми, но все няма жена за него. Не може да намери онази, която да го направи щастлив завинаги.

Последното сериозно гадже на Орлин Павлов беше манекенката и актриса Цветелина Роскин. Двамата бяха заедно около година, но пак не се получи нищо след това.

Наскоро Лина бе уловена да прави нещо шокиращо. Тя бе видяна да участва в онлайн стая, в която се разголва и самозадоволява.

Това сякаш окончателно убеди Орлин, че винаги търчи по неподходящите жени. Случайте не са един или два.

Помним преди почти 5 години какво се случи между него и Яна Акимова. Танцьорката разби напълно сърцето му, омъжвайки се за Петко Димитров.

От този момент насам започна нещастието на Орлин Павлов. Той стана на 38 г., а все още не е нито женен, нито пък има деца.

Именно липсата на наследници така стресирала поп певеца. Той много се страхувал, че скоро ще стане на възраст, в която ще бъде стар ерген.

„Искам деца, и то много, но не от коя да е. Не мога да срещна любовта на живота си и това е.“ – вайкал се Орлин Павлов пред близките си.

Съдбата му е интересна, защото той се води като един от най-големите красавци в родния шоубизнес, а така и не се намери жена, която да го оплете в мрежите си. Всъщност намери се, но тя го заряза и така може би го обрече на самота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Съкрушеният Орлин Павлов: Няма жена за мен…”

  1. Еее

    Дек. 17. 2017

    То вече понятие “ стара мома“ няма, камо ли “ стар ерген“.

  2. s

    Дек. 19. 2017

    Толкова красив и чаровен мъж;наистина жалко че не си е намерил още жена.Обикновено красивите и добри хора винаги някак си са малко самотни.Пожелавам му новата година да му донесе това ,за което си мечтае и да бъде много,много щастлив и здрав,защото го заслужава.Колко би било хубаво освен в музикалната кариера да му върви и в личния живот.Успех и смело напред.Все пак си още млад.

Добавете коментар