Шок: Луна съблазни и „оправи“ Боби Ваклинов! (репортерът на „Господари на ефира“ още дава заето)

Шок: Луна съблазни и „оправи“ Боби Ваклинов! (репортерът на „Господари на ефира“ още дава заето)
Гласувайте за статията

Луна преспала с Боби Ваклинов, за шок и ужас на близките му!

Певицата Луна за пореден път показа, че няма равна на себе си. И може с лекота да постигне всичко, което си науми. Особено с мъжете, които е свикнала да употребява и сменя като носни кърпички. Въпреки напредналата си възраст.

Луна

Луна успя да съблазни и да „оправи“ младока Боби Ваклинов

Днес медиите гръмнаха с потресаващата новина, че Луна „оправила“ самия водещ на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов. Който се срещна с нея след изгонването й от Биг Брадър, за да й връчи златния скункс.

Всички очаквали певицата да се разсърди и да скочи бясна като види младия Боби с фигурката пред сградата на Нова телевизия, но нищо подобно. Още от самото начало Луна демонстрирала симпатиите и мераците си към Ваклинов, пише вестник „Таблоид“.

„Боби се беше подготвил с каска за челния сблъсък с чалга звездата. За да иронизира агресивното й поведение в риалити шоуто. Вместо да се ядоса, Лунчето оправи накривената „консерва” и я постави на мястото й.

Накрая излезе, че вместо каска, май ще му трябва презерватив! За да не остане и капчица съмнение относно секс намеренията й към Боби, Луна сръчно му драсна телефонния си номер. И го покани да пият кафе на „райбер” в дома й. За да обсъдят това-онова от живота. Сещайте се сами“, разкриват източниците.

А после шушукат под сурдинка, че са отлично запознати с развоя на събитията и с това, че репортерът е посетил дома на изпълнителката. Там, кака му Лунче така го отракала, че още давал заето и не знаел какво му се е случило, смеят се зевзеците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар