Взрив: Цуни направи тройка с близначките Алекс и Влади, натискат се публично! (шокиращи подробности)

Взрив: Цуни направи тройка с близначките Алекс и Влади, натискат се публично! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Алекс и Влади станаха поредните любовници на Цуни!

Чаровните и доста разкрепостени близначки Алекс и Влади Димитрови са поредните любовници на бизнесмена Цуни. Цветелин Маринов отдавна се увърта около тях, но най-после успял да ги вкара в кревата си. Това разкриха доверени източници пред вестник „Таблоид“.

Цуни

Цветелин Маринов – Цуни успя да овършее и двете близначки Алекс и Влади

Първоначално Цуни налетял на Александра, особено след откровено бруталните й снимки, които плъзнаха в мрежата преди около месец. Както знаем, на тях къдрокоската прави мощни сви..ки на известен мъж. Чиято самоличност остана в тайна по обясними причини.

Алекс нададе вой до небесата и дори гостува при Гала, за да изрази възмущението си от този, който е изпратил фотосите на пресата. Но фактите са си факти и те са, че снимките са съвсем реални. Няма измама, няма фотошоп.

След като се уверил каква палавница е едната близначка, Цуни побързал да я вкара в леглото си. В което след това светкавично се шмугнала и Влади. Последната не искала да я взимат за задръстенячка и демонстрирала, че по нищо не отстъпва на дивата си сестра.

Наскоро Цуни и близначките са били видяни в столичен нощен клуб, където танцували сластно и се опипвали пред всички. Посетителите останали втрещени от тройката, която Цветелин Маринов показва с певиците. А те сякаш изобщо нямали срам.

Разбира се, повече от ясно е, че връзката на земеделеца с двечките не е нищо сериозно. И след като им се насити, ще им бие шута, за да се насочи към други обекти на мераците си. Нищо ново под слънцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар