Крисия посрещна Нова година като принцеса с любимото си същество! (виж тук)

Крисия посрещна Нова година като принцеса с любимото си същество! (виж тук)
Гласувайте за статията

Крисия Тодорова продължава да бъде принцесата на мама и тате!

Детето-чудо Крисия Тодорова вече е пораснала и е една красива и суетна тийнейджърка, като всички останали. Въпреки промяната във визията си отпреди няколко години, разградската чаровница е все така сладка и красива.

Крисия

Крисия Тодорова целува своя най-голям любимец – кученцето Тоби

Противно на някои нейни връстнички като Сузанита обаче, Крисия още не се интересува от момчета и си няма гадже. Тя доказа това и като постна снимки от новогодишната нощ, която прекара у дома, заедно със своя най-голям любимец. И това е кученцето й ши тцу, което се казва Тоби. Крисия го има от няколко години и го обожава.

„Първоначално се замислих дали е добра идея да вземем куче, защото не бях сигурен дали Криси ще се грижи за него. Тя обаче беше много настоятелна и просто нямаше как да й откажем.

Когато го получи, беше истински щастлива и много се зарадва на кученцето. С майка й й помагаме в отглеждането, но тя също е много отговорна и го разхожда“, разказва бащата на Крисия – Марин Тодоров.

Той и жена му не спират да се отнасят с Крисия като със своята малка принцеса и треперят над нея. Радват се, че тя расте добра и отговорна, което най-много си проличава от отношението й към животните.

„Дъщеря ми реши да го кръсти Тоби и така името му да стане Дак-Тоби. Постепенно обаче тя започна да го нарича само Тоби и така си остана към днешна дата. Много го обича и не спира да му се радва. Не съжалявам за решението ни, защото я виждам колко е щастлива“, допълва Марин.

Към днешна дата Криси вече няма такъв наплив от участия като преди време, но не мързелува, а се е отдала изцяло на танците. И продължава да печели конкурс след конкурс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар