Андреа продължава войната си с Митко Пайнера, защото въпросът е принципен!Въпросът е принципен - така Андреа обяснява

задълбочаващата се война между нея и Митко Пайнера. Тя отдавна напусна компанията му, но "терорът" на фирмата върху певици и заведения продължава. [caption id="attachment_399139" align="alignright" width="261"]Андреа Андреа сваля маската на Митко Пайнера и империята му[/caption] Затова и Андреа реши да не си мълчи повече, а да нарече нещата с истинските им имена. И веднъж завинаги да свали маската от лицето на инженер Димитров. Предаваме думите й абсолютно точно и без редакторска намеса - така, както са казани от самата нея, пише ХотАрена.Нет. "Темата за „Пайнер“ е много важна за всички хора, които се занимават с музика в България. Остави мен на страна. Много ми е криво, че хората живеят в един постоянен страх. Не мога да повярвам, че имат това шубе - да излязат и да говорят за ситуацията, която се случва в момента. Между другото това, което ти разказвам в момента, никой не го е говорил. Хората имат този страх да говорят за неща, които са много важни - за нас хората в Поп-Фолка и специално за „Пайнер”. Давам пример: Влизаш в един магазин и цените са завишени с над 40% и ти искаш да си купиш нещо от този магазин, обаче тази цена е нерентабилна за теб, като потребител, не само за теб, а за абсолютно всички. И изведнъж ти се предлага един договор, в който ти вече можеш да си купиш всички продукти с 40% надолу и ти се съгласяваш, защото нямаш избор. Всъщност тази цена, която е с 40% надолу, е реалната цена. Кой печели само в тази ситуация? Това е изнудване на управителите на заведенията. Аз съм говорила с много управители, които са били притискани да подписват договори и да работят само с тази фирма и са изнудвани под такъв вид форма на едни цени. И какво се случва? Те се опитват да платят тези цени, тези цени не отговарят на нивото, на което ние българите живеем, защото, дай да си кажем - ние българите не сме на европейското ниво, а цените са на европейско ниво.

На всичко отгоре до изпълнителите не стигат тези цени, напротив - и те са в тази позиция. Изпълнителите са в същата позиция, в която са и заведенията. И кой е единствения, който печели?! Един манипулатор, който манипулира всички.

Не искам да нападам никой, но трябва да се говори за тези неща. Ако все още искаме да имаме музика, манипулатори като този човек, който управлява фирма “Пайнер”, не може да бъдат допускани повече да живеят тук и да продължават да правят това", заяви категорично Андреа.