Скандал: Емануела с жалба в съда срещу гаджето на Митко Динев! (ето какво разкри певицата)

Скандал: Емануела с жалба в съда срещу гаджето на Митко Динев! (ето какво разкри певицата)
Гласувайте за статията

Емануела не иска Дарина Аврамова да припарва до сина й!

Поп фолк дивата Емануела е ужасена от новата приятелка на бившия си мъж Митко Динев. Става дума за Дарина Аврамова, срещу която певицата е подала жалба в съда. Тя настоява за ограничителна заповед, която да държи Аврамова далеч от малкия Мити.

Емануела

Емануела е ужасена и не иска Дарина дори да припарва до сина й Мити

„Към въпросната „Дари“ аз пуснах жалба, да не доближава сина ми, тъй като употребява вещества забранени от закона, но ако това за някой е нормално, ок!“, разкри кратко и ясно бясната Емануела.

Дарина Аврамова обаче не остана длъжна и също скочи на певицата. Новата на Митко Динев обвинява Емануела в чудовищни неща като директни заплахи към детето й.

„Повече от година бяхме приятелки. В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко, пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона.

След това започна да ми пише смс-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията“, заяви Аврамова.

Припомняме, че Емануела и преди е имала проблеми с женичките на Митко Динев. Който, откакто се е родил синът му, почти не се е грижил за него.

Певицата полага всички грижи за момченцето и неведнъж е признавала с болка, че никога не е очаквала подобно безхаберие от милионерския син. В когото навремето беше лудо влюбена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Емануела с жалба в съда срещу гаджето на Митко Динев! (ето какво разкри певицата)”

  1. miroslav

    ян. 10. 2018

    tazi parvo vseki nein maj i beshe vinoven ili gei ili kurvar ili bog znae kakvo. sega veche neostana kakvo da kaje i pochna da se zanimava i s gadjetata im…

Добавете коментар