Марта Вачкова в ступор: Не може да прости това на Владо Пенев! (виж какво й сервира актьорът)

Марта Вачкова в ступор: Не може да прости това на Владо Пенев! (виж какво й сервира актьорът)
Гласувайте за статията

Марта Вачкова е жестоко наранена от постъпката на Владо Пенев!

Чаровната актриса Марта Вачкова не е на себе си в последните дни. А причината за това е дълбокото й разочарование и обида от Владо Пенев. Както знаем, актьорът от години е най-близкият й човек, а любовта на Марта към него е безгранична.

Марта Вачкова

Владо Пенев не покани Марта Вачкова със себе си в Перу, което жестоко я обиди

Неведнъж щерката на Григор Вачков е признавала открито, че Пенев е любовта на живота й и не може да си представи и ден без него. Точно това е и причината тя да бъде толкова обидена и огорчена от постъпката му.

Оказа се, че на 12 януари Владо Пенев е навърши 60 години. За юбилея си той избра да не остава в България, а да го отпразнува на далечно и екзотично място. Какво по-подходящо от Перу?!

Да, Владо заминава за Перу, където ще остане около двадесетина дни. Заедно с него обаче няма да пътува Марта Вачкова, а дъщеря му Яна. Нея той поканил да заминат и да си прекарат чудесно – откъснати от проблемите и битовизмите у нас.

Решението на Пенев първо шокирало, а после съсипало Марта Вачкова, разкриват близки до обкръжението й източници. Актрисата тайно се надявала и почти била сигурна, че любимият й ще предложи на нея да го придружи.

След като това не станало, Марта не казала и дума на Пенев, а просто се затворила в черупката си. „За нея това е предателство. Доказателство, че той не я обича така, както тя него. Всяка друга на нейно място би реагирала по същия начин“, категорични са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Марта Вачкова в ступор: Не може да прости това на Владо Пенев! (виж какво й сервира актьорът)”

  1. зрител

    ян. 09. 2018

    Не е нормална реакция от нейна страна ,преди всичко детето е на първо място всичко останало е след него.Браво че е решил в такъв момент да бъде с детето си.

  2. сюшие6шев

    ян. 10. 2018

    Сакън! Перу е в сеизмично активна зона, бомби там не бива да се допускат, поради опасност от земетресения! Мартина не е за пред хора, нека почива.

Добавете коментар