Истината за мъжа на Гала лъсна: Ето какъв се оказа Стефан!

Истината за мъжа на Гала лъсна: Ето какъв се оказа Стефан!
Гласувайте за статията

Гала живее с доста труден по характер мъж!

Стефан Николов, който води информационния блок на „На кафе“ заедно с жена си Гала, се оказа с доста сприхав характер. Това си пролича в ефира на Нова ТВ тази сутрин.

Гала и Стефан

Не всичко при Гала и Стефан е идеално, но те някак се справят

Блондинката реши да потупа своя възлюбен, докато той говореше. Водещият веднага й направи забележка, че се изнервя от действията й.

Това видимо създаде дискомфорт у водещата, която подмина темата. За нейна зла участ обаче цялата тази ситуация не й се случва за първи път.

Според слуховете, Стефан по принцип бил голям нервак. Той се изнервял от всичко и бил с много труден характер.

Гала била тази, която често отстъпвала, за да не стават луди скандали вкъщи. Мъжът й се ядосвал от най-дребното и постоянно пиел успокоителни, както и хапчета за кръвното.

Макар да нямат брак помежду си, Гала и Стефан твърдят, че много се обичат. Не е ясно защо не са се оженили и дали ще го сторят някога, но ако не го направят, то може би проблемът ще бъде именно в мъжката половинка на тази връзка.

Новоизлюпеният тв водещ имал страшни проблеми с гнева. Той не ги изразявал с физическа агресия, а само с вербална, но и това било доста неприятно в очите на околните.

Стефан можел да се ядоса от абсолютно всичко. Примерно, ако някой му вземе мястото в театъра, той няма да му направи забележка, а директно ще му се разкрещи.

С такъв мъж е много трудно да се живее. Гала обаче успява над десетилетие да го прави, защото той си имал други качества, които тя много ценяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истината за мъжа на Гала лъсна: Ето какъв се оказа Стефан!”

  1. 123

    ян. 09. 2018

    Простак ,живеещ с баба си как няма да се нерви,като край него само хубави ,апетитни чужди женички , а тая пресъхналата кочибра му диша във врата.Но щом е влязъл в ролята на жиголо ,ще трае.

  2. сюшие6шев

    ян. 10. 2018

    Всички грапавини в бита се изглаждат под юргана, казва баба ми. Наверно се спогаждат на интимно ниво, не е наша работа да ги нищим така обстойно. Живи да са, а пък докогато, до тогава )))

Добавете коментар